Θεραπεία Νευροτοξίνης

Η μεσοθεραπεία αποτελεί ενέσιμη τεχνική η οποία αφορά στην αντιμετώπιση προβλημάτων υφής, τόνου και θρέψης του δέρματος του προσώπου και λαιμού. Προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές ρυτίδες, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία προσώπου-ντεκολτέ- λαιμού

Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία αφού χρησιμοποιούνται λεπτές βελόνες οι οποίες γίνονται αντιληπτές σαν νυγμοί κουνουπιού. Πριν από κάθε συνεδρία εφαρμόζεται τοπικά αναλγητική κρέμα στις ανάλογες περιοχές.

Μέσω πολύ λεπτής βελόνας, γίνεται έγχυση ουσιών όπως είναι το κολλαγόνο, οι βιταμίνες, τα αμινοξέα , τα ιχνοστοιχεία και τα πεπτίδια. Αυτά εισέρχονται απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, στο μεσόδερμα, για την πιο επιτυχή απορρόφησή τους και επομένως την αποτελεσματικότερη δράση τους.

Κατ’αυτόν τον τρόπο ουσίες όπως το κολλαγόνο, που συγκρατεί τα μόρια του νερού σαν σφουγγάρι, επιτυγχάνουν βαθιά ενυδάτωση, και λάμψη. Παράλληλα οι πολλαπλοί νυγμοί της βελόνας συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα, μέσω της διέγερσης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τον ίδιο τον οργανισμό.

Μεσοθεραπεία
Τα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και φυσικά χωρίς να προσθέτουν όγκο ή να αλλοιώνουν το σχήμα του προσώπου.
Η διάρκεια των αποτελεσμάτων της μεσοθεραπείας είναι για αρκετούς μήνες (6-8) καθώς η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες είναι μια διαδικασία που ενεργοποιείται από την 1η κιόλας συνεδρία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζει με κάθε επόμενη συνεδρία, λειτουργώντας αθροιστικά!

Συνήθως απαιτούνται περίπου 4-6 συνεδρίες με απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους.

Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών συστήνεται απλή συντήρηση (με 1-2 συνεδρίες), η οποία μπορεί να γίνεται αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε προσώπου-λαιμού σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα (στους 4-6 μήνες).

Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση και το μόνο που παρατηρείται μετά τις συνεδρίες είναι μια ήπια ερυθρότητα η οποία υποχωρεί άμεσα.

Skin

BOOSTERS

Η ιατρός προσθέτει νέα επαναστατικά υλικά μεσοθεραπείας,Skin Boosters‘, ύστερα από ενδελεχή έρευνα σε μεγάλες κλινικές του εξωτερικού όπου συνεργάζεται.

Τα νέα αυτά υλικά, περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο.

Τα Skin Boosters, εφαρμόζονται όπως η κλασική μεσοθεραπεία. Πέρα από τη φυσική λάμψη, την βαθιά ενυδάτωση, την αντιγηραντική δράση και σύσφιξη, λειτουργούν και σαν Fillers με τα οποία μπορούμε ταυτόχρονα να «γεμίσουμε» λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το στόμα, το λαιμό ή το ντεκολτέ και τα χέρια!!

Το αποτέλεσμά τους διαρκεί περισσότερο και απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες, με 2 θεραπείες συντήρησης μέσα στο χρόνο!!

 

Συνδυασμός

ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Η μεσοθεραπεία προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ και τα SKIN Boosters, μπορούν να συνδυασθούν επιτυχώς με όλες τις υπόλοιπες ενέσιμες και μη θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες που κάθε πρόσωπο έχει. Έτσι η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με την ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη, το ενέσιμο υαλουρονικό, το fractional laser, τις ραδιοσυχνότητες RF, τα νήματα PDO καθώς και με χειρουργικές επεμβάσεις όπως το face lift και η βλεφαροπλαστική σε περιπτώσεις μεγαλύτερης έκτασης χαλάρωσης και γήρανσης του δέρματος.