Θεραπεία Νευροτοξίνης

Η μεσοθεραπεία προσώπου με Microneedling γίνεται με τη βοήθεια είτε dermaroller με πολλαπλές ακίδες, είτε πιο εξελιγμένα με τη μηχανοκίνητη συσκευή κεφαλής πολλαπλών ακίδων.

Μηχανισμός

ΔΡΑΣΗΣ

Η μεσοθεραπεία προσώπου με Microneedling επιτυγχάνει την εισχώρηση όλων των συστατικών της μεσοθεραπείας, στο κατάλληλο βάθος και με αυξομειούμενη ένταση, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και τις ανάγκες που υπάρχουν σε πρόσωπο ή λαιμό ενισχύοντας τη φυσική κολλαγονογένεση του οργανισμού, και ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η έγχυση όλων των απαραίτητων αντιοξειδωτικών, πεπτιδίων, βιταμινών και κολλαγόνου γίνεται διαδερμικά από τη Δρ.Μαρία Σκολαρίκου και εν συνεχεία μέσω των μικρών οπών που δημιουργούν οι ακίδες, εισχωρούν απευθείας στο μεσόδερμα. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται μέσω των πολλαπλών μηχανικών νυγμών η διαδικασία επούλωσης τραύματος από τον οργανισμο, με παραγωγή κολλαγονου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

Microneedling
Τα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η μεσοθεραπεία προσώπου με micro-needling, εκτός από την βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ανάπλαση της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει τα πρώιμα σημάδια γήρανσης, τα έντονα φωτογηρασμένα δέρματα, ουλές και λεπτές ρυτίδες περιστοματικά ή γύρω από τα μάτια.