ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!

Οι ουλές ακμής προβληματίζουν άτομα κάθε ηλικίας και δυστυχώς επηρεάζουν εκτός από την όψη του προσώπου και την ψυχολογία του ατόμου.

Στο ιατρείο μας προσφέρονται ολοκληρωμένα πρωτόκολλα για τις ουλές ακμής και την αντιμετώπιση αυτών ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την ηλικία και την εντόπιση.

Τα  πρωτόκολλα αυτά τα οποία επιμελείται η ίδια η πλαστικός Κα Σκολαρίκου, αφορούν σε συνδυασμό θεραπειών που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ατόμου, όπως:

1. Microneedling με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Αποτελεί μια από τις gold standard θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ουσιαστικά, εκμεταλλευόμαστε τους μηχανισμούς ανάπλασης του ίδιου του δέρματός μας  με τους πολλαπλούς νυγμούς από την ειδική συσκευή micro-needling, σε συνδυασμό με την έγχυση της αυτόλογης μεσοθεραπείας, με υλικά που είναι πλούσια σε ωφέλιμα συστατικά που θρέφουν σε βάθος και προωθούν την ανάπλαση.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ!!

Απαιτούνται συνεδρίες ανά μήνα Συχνότητα συνεδριών : 4-6 ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

2. Fractional Laser CO2

Ειδικό laser κατά των ουλών ακμής , των δυσχρωμιών και των ρυτίδων του δέρματος που σαρώνει όλη την επιφάνεια του προσώπου αφήνοντας υγιείς  νησίδες για ταχύτερη  ανάπλαση και επούλωση.

Απαιτούνται συνεδρίες κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συχνότητα εφαρμογών: 2-4 ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε  ατόμου

3. Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ

Και όμως, το ενέσιμο υαλουρονικό εφαρμόζεται σε κάθε είδους ουλές, στις τραυματικές και στις ουλές ακμής. Πρόκειται για ειδικό λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ το οποίο εγχέεται μέσα στις ουλές και βοηθά στο γέμισμά τους μειώνοντας την εμφανή όψη τους στο δέρμα.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν.

Συνήθως η εφαρμογή του ενέσιμου υαλουρονικού συνδυάζεται με το MICRONEEDLING & την αυτόλογη μεσοθεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα.

TIP TO KEEP: Όλες οι παραπάνω θεραπείες, συνδυάζονται μεταξύ τους σε πρωτόκολλα και χρονικά διαστήματα που προτείνει η ιατρός.