Θεραπεία Νευροτοξίνης

Τα Νήματα PDO είναι ό,τι πιο νέο και αποτελεσματικό υπάρχει για την αντιμετώπιση της ήπιας ή μέτριου βαθμού χαλάρωσης σε σώμα και πρόσωπο. Η εφαρμογή γίνεται αναίμακτα και ανώδυνα στο χώρο του ιατρείου. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι άμεσα, απόλυτα φυσικά, και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια!!

Μηχανισμός

ΔΡΑΣΗΣ

Η τελευταία τεχνολογία στη χρήση νημάτων για την ανόρθωση προσώπου, λαιμού, γλουτών, χεριών και μηρών είναι τα νήματα PDO. Βασικό συστατικό του νήματος PDO, είναι η πολυδιοξανόνη και χρησιμοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην χειρουργική σε πολλές ειδικότητες.

Το νήμα PDO, είναι συνθετικό μονόκλωνο, βιοαπορροφήσιμο και επομένως δεν δημιουργεί κοκκιώματα, αλλεργικές αντιδράσεις και δυσμορφίες, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές των φαρμακευτικών ευρωπαικών στάνταρ (ΕΡ).

Ο μηχανισμός δράσης του νήματος PDO, είναι το lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένεσης. Τα νήματα PDO, τοποθετούνται στο υποδόριο, μακριά δηλαδή από μεγάλα αγγεία και νεύρα σε πρόσωπο και σώμα και συμβάλλουν στη σύσφιξη και επομένως ανόρθωση του δέρματος, μέσω του μηχανισμού ενεργοποίησης των ινοβλαστών στο χόριο που παράγουν κολλαγόννο και ελαστίνη.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε νέα άτομα από 25-35 ετών σε πάσχουσες περιοχές για την πρόληψη γήρανσης του δέρματος.

Σε άτομα μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας από 35-75 ετών για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα (σε άτομα που θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο, είτε έχουν κάποια σοβαρή υποκείμενη νόσο που εμποδίζει).

Σε ραγάδες, ουλές, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, σε δυσμορφίες δέρματος μετά από λιποαναρρόφηση.

Περιοχές

ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • mini lifting προσώπου
  • λαιμός, διπλοσάγονο
  • παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου)
  • μέτωπο και ζυγωματικά
  • ανόρθωση βραχιόνων
  • ανόρθωση γλουτών
  • ανόρθωση μηρών
Πλεονεκτήματα της

ΜΕΘΟΔΟΥ

Αναίμακτη, χωρίς τομές, επιπλοκές, πόνο ή ταλαιπωρία με άμεσο αποτέλεσμα και άμεση επαναφορά του ατόμου στις δραστηριοτητές του μετά την έξοδο από το ιατρείο!!

Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και δρα εξίσου καλά σε συνδυασμό με άλλες αισθητικές θεραπείες (πχ ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη, ενέσιμο υαλουρονικό, μεσοθεραπεία, RF) ακόμα και σαν προετοιμασία του δέρματος σε μεγάλου βαθμού χαλάρωση, για το χειρουργείο όπως face lift, βραχιονοπλαστική ή λιποαναρρόφηση.

Προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί για πάνω από ένα χρόνο με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού.

Φυσικά η ενέσιμη αυτή τεχνική δεν μπορεί να υποκαταστήσει το χειρουργείο, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης του δέρματος και του υποδορίου, σε μεγαλύτερες ηλικίες και αρκετά παραμελημένες περιπτώσεις, ή μετά από μαζική απώλεια βάρους, γι αυτό κρίνεται πάντα απαραίτητη η κλινική εξέταση από την ιατρό και η συζήτηση με τους ασθενείς προκειμένου να απαντηθούν οι απαιτήσεις και προσδοκίες τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.