ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΡΥΤΙΔΕΣ & ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ!

Από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές που εφαρμόζει η πλαστικός χειρουργός Μαρία Σκολαρίκου σε ασθενείς από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό είναι η εφαρμογή ειδικού, λεπτόρρευστου ενέσιμου υαλουρονικού οξέος κάτω από τα μάτια για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων!!

Οι ηλικίες των ασθενών που μας επισκέπτονται μπορεί να είναι από πολύ νεαρά άτομα, συνήθως περίπου 20 με 25 ετών, που λόγω κατασκευής και κληρονομικότητας έχουν έντονους κύκλους και σακούλες, καθώς και μεγαλύτερες ηλικίες, άντρες και γυναίκες, με πιο έντονα προβλήματα στην περιοχή των ματιών, επιθυμώντας οι μαύροι κύκλοι και η θεραπεία τους να είναι οριστική.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Σύμφωνα με την πλαστικό χειρουργό ο κυριότερος λόγος που βλέπουμε πιο έντονα τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι η εμφάνιση του λεγόμενου «tear trough», ενός είδους αύλακας, ή πτυχής που ξεκινάει από την έσω γωνία του ματιού και επεκτείνεται στο μάγουλο.

Τοποθετώντας ενέσιμο υαλουρονικό οξύ στην περιοχή αυτή, ανασηκώνουμε το δέρμα χωρίς να προκαλούμε πρήξιμο, «παίζοντας» με το φως το οποίο πλέον δεν αντανακλά στο εσωτερικό αυτής της αύλακας που πια έχουμε αποκαταστήσει. Έτσι, μετατρέπουμε μια κυρτότητα σε καμπυλότητα, δίνοντας ένα 3D effect που απομακρύνει τις σκιές, σβήνει τους κύκλους, κάνει πλέον δυσδιάκριτες τις σακούλες και αντιμετωπίζει τις λεπτές ρυτίδες, για την αποτελεσματική θεραπεία των μαύρων κύκλων.

ΤΕΧΝΙΚΗ:

1. Ασφαλής εφόσον εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό
2. Ανώδυνα με τη βοήθεια ειδικής ατραυματικής πολύ λεπτής βελόνας
3. Άμεσα ορατά αποτελέσματα
4. Ηλικίες: Άνω των 18 ετών
5. Διάρκεια: έως και 12 μήνες μπορεί και παραπάνω αναλόγως το περιστατικό

TIP TO KEEP: Συνδυάζεται και με μεσοθεραπείες, θεραπεία υαλουρονικού και botox (νευροτοξίνη)

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κλασική άνω κάτω βλεφαροπλαστική σε άτομα με έντονα προβλήματα χαλάρωσης δέρματος και έντονης παρουσίας λίπους κάτω από τα μάτια.