Μόνιμο αποτέλεσμα με την ενέσιμη λιποδιάλυση σε προγούλι, μηρούς και κοιλιά!

Σας προβληματίζει το λίγο προς μέτριο τοπικό πάχος που επιμένει παρά τις εξουθενωτικές δίαιτες και τα κανονικά κιλά σας?

Ξεχάστε λοιπόν το επίμονο μικρής ή μέτριας έκτασης τοπικό πάχος σε κοιλιά, πλαϊνά κοιλιάς, πλάτη, προγούλι, μηρούς, χέρια, banana roll (η περιοχή κάτω από τους γλουτούς).

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – Η ΛΥΣΗ

Η πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα, Μαρία Σκολαρίκου, εφαρμόζει με απόλυτη ασφάλεια στο ιατρείο της εξατομικευμένα πρωτόκολλα λιποδιάλυσης, με την εφαρμογή ειδικού λιποδιαλυτικού παράγοντα εγκεκριμένου από το FDA. Το εξειδικευμένο υλικό με το οποίο πραγματοποιείται η ενέσιμη λιποδιάλυση εγχύεται στις πάσχουσες περιοχές, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το επίμονο τοπικό πάχος.
Ορατά αποτελέσματα από την 1η κιόλας εφαρμογή!

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – Η ΤΕΧΝΙΚΗ

1. Το ειδικό ενέσιμο υλικό αναμειγνύεται από την ιατρό με ξυλοκαΐνη, οπότε η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.
2. Η έγχυση γίνεται δια λεπτής βελόνας στην περιοχή με το τοπικό πάχος, με απόλυτη ασφάλεια και ανώδυνα!
3. Συχνότητα συνεδριών: 1 κάθε 1,5 μήνα (το υλικό είναι πολύ ενισχυμένο οπότε δεν απαιτούνται εβδομαδιαίες συνεδρίες που κουράζουν τους ασθενείς).
4. Αριθμός συνεδριών: Εξαρτώνται φυσικά από τις ανάγκες μέσος όρος 4.
5. Αποθεραπεία: Καμία. Ήπιο οίδημα τις επόμενες 2 μέρες, μερικές φορές μελανιές μικρές.
6. Αντενδείξεις: Γαλουχία, εγκυμοσύνη, αλλεργία σε παράγωγα ή έκδοχα του υλικού, ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή πρέπει να ενημερώνουν τον ιατρό τους.

TIP TO KEEP: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – MONIMA!!

Το υλικό που εφαρμόζεται στην ενέσιμη λιποδιάλυση διαλύει μόνιμα τα λιποκύτταρα τα οποία αποβάλλονται δια φυσικής οδού. Από τη στιγμή που θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν απαιτείται καμία άλλη συνεδρία.