Τι είναι

Το Dermapen 4

Το Dermapen 4 είναι το πιο εξελιγμένο microneedling pen, με το οποίο μπορούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία του δέρματός σας!

Η εξαιρετικά αποτελεσματική αυτή μη επεμβατική θεραπεία ανανέωσης πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής που μοιάζει με στυλό, η οποία προκαλεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Μέσω των μικροτραυματισμών αυτών σε μέγεθος καρφίτσας, ενεργοποιούνται τα κύτταρα του δέρματος για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με στόχο την επανόρθωση του δέρματος.
Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία για την αντιμετώπιση πολλαπλών ζητημάτων του δέρματος, όπως:
  • μελαγχρώσεις
  • κηλίδες
  • δυσχρωμίες
  • λεπτές γραμμές
  • ρυτίδες
  • ουλές ακμής
  • διευρυμένοι πόροι
  • ροδόχρους ακμή

 

Με το Dermapen 4 αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα προβλήματα ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε τα οφέλη μιας ενισχυμένης μεσοθεραπείας. Μάλιστα, η θεραπεία διευκολύνει τη μέγιστη διαπερατότητα όλων των δραστικών συστατικών που εφαρμόζουμε στη θεραπεία. Στο ιατρείο που διατηρεί η Πλαστικός Χειρουργός στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι Δρ. Μαρία Σκολαρίκου, εφαρμόζονται κορυφαία πρωτόκολλα Dermapen 4 για την ολική αναδόμηση κάθε επιδερμίδας. Επίσης, η θεραπεία εφαρμόζεται και για τη σύσφιξη του σώματος!

dermapen 4
Αριθμός

Συνεδριών

Για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες. Η κάθε συνεδρία πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα. Η θεραπεία γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποθεραπεία! Δεν εμφανίζονται καθόλου μελανιές, ενώ η ερυθρότητα που εκδηλώνεται μετά τη θεραπεία υποχωρεί άμεσα.

Τι προσφέρει

Η θεραπεία

Με την προηγμένη τεχνολογία του Dermapen 4 και με ειδικές παραμέτρους και πρωτόκολλα, οι ανάγκες κάθε επιδερμίδας καλύπτονται πλήρως. Το θαυματουργό αυτό στυλό αντιμετωπίζει μια μεγάλη ποικιλία από παθήσεις και δυσμορφίες του δέρματος, με ανώδυνο, αναίμακτο και ταχύτατο τρόπο. Οι μικροτραυματισμοί που προκαλούμε στην επιδερμίδα είναι πλήρως ελεγχόμενοι και επουλώνονται άμεσα, ενώ επιτυγχάνουμε την εισχώρηση θρεπτικών συστατικών στην κατώτερη στιβάδα της επιδερμίδας. Το δέρμα ανανεώνεται, ανακτά τη χαμένη του λάμψη κι ενυδάτωση, ενώ τα σημάδια, οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες υποχωρούν αισθητά!