Το Dermapen 4 αποτελεί τον πιο ισχυρό σύμμαχο ενάντια στις ατέλειες και τη φθορά της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του microneedling ή αλλιώς του μικροβελονισμού. Η εξαιρετικά αποτελεσματική αυτή μη επεμβατική θεραπεία ανανέωσης πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής που μοιάζει με στυλό, η οποία προκαλεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Μέσω των μικροτραυματισμών αυτών σε μέγεθος καρφίτσας, ενεργοποιούνται τα κύτταρα του δέρματος για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με στόχο την επανόρθωση του δέρματος.
Μάλιστα, πλεόν υπάρχει και πιο εξελιγμένη συσκευή microneedling, το Dermapen 4.
Το Dermapen 4 προσφέρει αποτελέσματα χωρίς μελανιές. Επιπλέον, υπάρχει μέγιστη διαπερατότητα όλων των δραστικών συστατικών που εφαρμόζουμε στη θεραπεία.
Η εξελιγμένη αυτή συσκευή είναι η ιδανική θεραπεία για καταπολέμηση:
  • μελαγχρώσεων
  • κηλίδων
  • λεπτών γραμμών
  • ρυτίδων
  • ουλών ακμής
  • διευρυμένων πόρων
  • ροδόχρους ακμής

Επίσης αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για σύσφυξη σώματος.

 Μετά την έκθεση στον ήλιο όλο το καλοκαίρι, και την ανάπτυξη κηλίδων και πανάδων όλοι έχουμε ανάγκη να αντιμετωπίσουμε 3 βασικούς εχθρούς:
1. Φωτογήρανση
2. Δυσχρωμίες (κηλίδες – πανάδες)
3. Αφυδάτωση
Με την προηγμένη τεχνολογία του Dermapen 4 και με ειδικές παραμέτρους και πρωτόκολλα, οι ανάγκες αυτές καλύπτονται πλήρως. Το θαυματουργό αυτό στυλό αντιμετωπίζει μια μεγάλη ποικιλία από παθήσεις και δυσμορφίες του δέρματος, με ανώδυνο, αναίμακτο και ταχύτατο τρόπο. Οι μικροτραυματισμοί που προκαλούμε στην επιδερμίδα είναι πλήρως ελεγχόμενοι και επουλώνονται άμεσα, ενώ επιτυγχάνουμε την εισχώρηση θρεπτικών συστατικών στην κατώτερη στιβάδα της επιδερμίδας. Το δέρμα ανανεώνεται, ανακτά τη χαμένη του λάμψη κι ενυδάτωση, ενώ τα σημάδια, οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες υποχωρούν αισθητά!
 Με τη συγκεκριμένη προσφορά κερδίζετε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ στις 3 συνεδρίες συν 1 ΔΩΡΟ