Θεραπεία Νευροτοξίνης

Ο «μαγικός» συνδυασμός της δράσης της νευροτοξίνης, με τα ενέσιμα (υαλουρονικό οξύ), αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του Liquid Facelift!

Το

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η γήρανση του προσώπου είναι πολυπαραγοντική. Με την επίδραση των ετών, παρατηρούνται μεταβολές οι οποίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στα εξής:

α) Στην χαλάρωση του δέρματος εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου.

β) Στην απώλεια όγκου κυρίως από τις παρειές, τα ζυγωματικά, τους κροτάφους και τα χείλη.

γ) Στην φωτογήρανση, η οποία δημιουργεί μια πολύ εύθραυστη επιδερμίδα, με τάση προς δημιουργία περισσότερων ρυτίδων τόσο έκφρασης όσο και βαθύτερων.

δ) Στην προοδευτική μείωση της οστικής μάζας (σκελετού) κυρίως στην ανω και κάτω γνάθο και στον οφθαλμικό κόγχο.

Εφαρμογή και

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – LIQUID FACELIFT

Tο μυστικό της νεότητας στην χρήση του υαλουρονικού οξέος, βρίσκεται στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου από τις περιοχές που με τα χρόνια αδειάζουν, αντί απλά του «γεμίσματος» ρυτίδων που αποτελεί το πιο συνηθισμένο λάθος που συναντάμε.

Αποκαθιστώντας λοιπόν τον χαμένο όγκο από εκεί που λείπει, ανορθώνουμε σε βάθος, με αποτέλεσμα να διορθώνουμε και τις πιο επιφανειακές ατέλειες. Στη συνέχεια, πιο επιφανειακά με τη μοναδική μέθοδο του «ανεμιστήρα», βάζουμε ενέσιμο υαλουρονικό οξύ στις υπόλοιπες περιοχές που πιθανόν έχουν ανάγκη, όπως στις ρινοπαρειακές, στις γραμμές μαριονέτας και τις γραμμές καπνιστού!!

Η βοτουλινική τοξίνη, από την άλλη είναι αναντικατάστατο όπλο σε ότι αφορά τη μείωση της κινητικότητας των μυών του προσώπου που δημιουργούν τις ρυτίδες όπως στο μέτωπο, το πόδι της χήνας, τις γραμμές καπνιστή, τις γωνίες του στόματος και το πηγούνι.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μέσα σε λίγα λεπτά, στο ιατρείο, ανώδυνα, με ασφάλεια και αναίμακτα, κάνουμε το χρόνο φίλο μας, προσδίδοντας ένα φυσικό, ξεκούραστο, αναζωογονημένο και νεανικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η «μαγεία» του Liquid Facelift!

Τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται είναι πάντα εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Λαμβάνονται πάντα φωτογραφίες πριν τις εφαρμογές, οι οποίες με την επαναστατική 3D Technology imaging analysis, δίνουν μια εικόνα για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα έχουμε μετά από τις παρεμβάσεις της ιατρού!!

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το υγρό facelift, (Liquid Facelift), απευθύνεται σε όλους όσους εντοπίζουν μεταβολές στο πρόσωπό, το λαιμό ή το περίγραμμά του προσώπου. Επιπλέον σε όσους εντοπίζουν μεταβολές στην ποιότητα του δέρματος και της ελαστικότητάς του σε συνδυασμό με απώλεια όγκου και χαλάρωσης.
Επίσης σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν ήδη υποστεί αλλαγές με το χρόνο και εντοπίζουν πιο έντονα προβλήματα, αλλά θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο. Αυτή η κατηγορία ασθενών, επίσης φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα σταδιακά και με απλή συντήρησή των αποτελεσμάτων στη συνέχεια.