Θεραπεία Νευροτοξίνης

Η Ανόρθωση με Νήματα αλλάζει την προσέγγιση στο Lifting με ανάρτηση του δέρματος, χωρίς τομές, με άμεσα αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Τοποθέτηση και

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα νήματα είναι διαφανή, απορροφήσιμα νήματα, με ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες στην παραγωγή νέου κολλαγόνου. Οι κώνοι αυτοί έχουν αντίθετες κατευθύνσεις, ανορθώνοντας και ανασηκώνοντας το δέρμα, όπως σε ένα χειρουργικό facelift .

Τα νήματα αυτά, είναι εντελώς ακίνδυνα, πιστοποιημένα και αφομοιώσιμα από το δέρμα, καθώς χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις. Η Ανόρθωση με Νήματα εφαρμόζεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και δεν χρειάζεται εισαγωγή ή παραμονή σε νοσοκομείο.

Σε λιγότερο από μία ώρα η πλαστικός έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση των νημάτων κάτω από το δέρμα και όταν εισέλθουν όλοι οι κώνοι, τραβάει τα νήματα όσο χρειάζεται για να γίνει η ανύψωση στο επιθυμητό σημείο διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι επιστρέφουν άμεσα στη δουλειά και στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ανόρθωση με Νήματα
Εφαρμογές

NHMATA

  • mini Lifting προσώπου
  • λαιμός , διπλοσάγονο
  • παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου)
  • ζυγωματικά
  • ανόρθωση φρυδιού (brow lift)
Πλεονεκτήματα της

ΜΕΘΟΔΟΥ

Το πλεονέκτημα αυτής της πρωτοποριακής, μεθόδου είναι το ΑΜΕΣΟ Αποτέλεσμα ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ, πόνο και μετεγχειρητικές επιπλοκές γι΄αυτό και ονομάστηκε Lunch-Time Face Lift!!

Η επιτυχία διασφαλίζεται από τη 2πλή δράση των νημάτων, χάριν στην ταυτόχρονη ανόρθωση και κολλαγονογένεση των ιστών.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται τους επόμενους 3 μήνες, ενώ διατηρείται για περίπου 12-18 μήνες μπορεί και παραπάνω ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος και των υποκείμενων ιστών.

Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και μπορεί να συνδυασθεί άφοβα και με άλλες θεραπείες (πχ. νευροτοξίνη, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ,, μεσοθεραπεία, RF).

Φυσικά και η τεχνική αυτή δεν μπορεί να υποκαταστήσει το χειρουργείο, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης του δέρματος και του υποδορίου, σε μεγαλύτερες ηλικίες και αρκετά παραμελημένες περιπτώσεις, ή μετά από μαζική απώλεια βάρους. Γι’ αυτό κρίνεται πάντα απαραίτητη η κλινική εξέταση από την ιατρό και η συζήτηση με τους ασθενείς προκειμένου να απαντηθούν οι απαιτήσεις και προσδοκίες τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.