αντιμετώπιση σπίλων Mommy Make Over
Το

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  • Χαλάρωση του δέρματος στην κοιλιά και ραγάδες ειδικά μετά από πολλαπλές εγκυμοσύνες
  • Χαλάρωση και πτώση του στήθους
  • Δημιουργία τοπικού πάχους σε περιοχές όπως οι γλουτοί, μηροί, κοιλιά
Mommy Make Over
Τι είναι το

Mommy Make Over;

Αποτελεί τη σύγχρονη προσέγγιση της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, στις παραπάνω μεταβολές που παρουσιάζονται στο γυναικείο σώμα μετά από μια ή περισσότερες εγκυμοσύνες. Μέσα από τη συγκεκριμένη επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής, το σώμα της γυναίκας επανέρχεται μετά την εγκυμοσύνη στις φυσιολογικές του αναλογίες, ενώ αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η χαλάρωση και το περιττό λίπος. Παράλληλα, το στήθος επανέρχεται στη φυσιολογική του θέση και ανακτά τη χαμένη του σφριγηλότητα.

Πλέον, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο (δηλ.σε μια μόνο επέμβαση), μπορούν να γίνουν:

Συνήθως το Mommy Make Over αφορά στον συνδυασμό κοιλιοπλαστικής και επεμβάσεων στην περιοχή του στήθους (αύξηση ή ανόρθωση, ή και τα δύο) και λιποαναρρόφησης, σε μια επέμβαση με μέσο χρόνο διάρκειας από 3-5 ώρες το πολύ, με απόλυτη ασφάλεια. Η γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη ανακτά τη θηλυκότητά της και τονώνει την αυτοπεποίθησή της, μέσα από αυτόν τον συνδυασμό επεμβάσεων, ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, οι συνδυασμοί των επεμβάσεων μεταξύ τους αλλάζουν, διαμορφώνοντας ένα ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα κάθε φορά!

Άλλες θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν είναι :

  • Μεσοθεραπείες και Ραδιοσυχνότητες (RF) , για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μέτριας χαλάρωσης του σώματος.
  • Fractional Laser CO2, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο των νέων όσο και των παλαιών ραγάδων.