Εξατομικευμένη Θεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας & της όψης φλοιού πορτοκαλιού

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 2 ΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΤΩΝ!

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί παγκοσμίως κυρίως γυναίκες (σε μικρότερο ποσοστό άντρες) ανεξαρτήτως ηλικίας και κιλών. Αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, τα άτομα με την επιθυμία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας να αναζητούν κάποια αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Πρόκειται για φλεγμονή του υποδόριου που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Τα λιποκύτταρα που εντοπίζονται εκεί διογκώνονται, οι μεμβράνες τους παραμορφώνονται με επακόλουθη διάταση των διαφραγμάτων τους προκαλώντας, έτσι, το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού.

ΑΙΤΙΕΣ:
1. Διατροφικές συνήθειες
2. Αυξομείωση βάρους
3. Ορμονικές μεταβολές
4. Kληρονομικότητα

Τελευταίες μελέτες επάνω στην παθοφυσιολογία δημιουργίας της κυτταρίτιδας, έδειξαν την παρουσία μορίων σιδήρου, μέσα στα λιποκύτταρα, γεγονός που συμβάλλει στην χρόνια φλεγμονή κ τοξικότητα των γύρω ιστών κ του υποδορίου.

Η ΛΥΣΗ σε 2 ΦΑΣΕΙΣ

1η ΦΑΣΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο ιατρείο της η Δρ.Μαρία Σκολαρίκου διαθέτει το πιο ειδικό υλικό μεσοθεραπείας για τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, το οποίο ουδετεροποιεί τα μόρια του σιδήρου και αποκαθιστά την ισορροπία και δομή του λιπώδους ιστού και της επίμονης κυτταρίτιδας!!

Τεχνική :
H έγχυση του υλικού γίνεται μέσω πολύ λεπτής βελόνης σε όλες τις περιοχές που πάσχουν με αποτελέσματα άμεσα ορατά, ασφαλή, από την 1η συνεδρία που διαρκούν!!!

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, 8-12 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
Αποθεραπεία : Καμία. Εκχυμώσεις, μελανιές.
Περιοχές εφαρμογής: μηροί-γλουτοί-μπράτσα-κοιλιά

2η ΦΑΣΗ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΟΨΗΣ ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των ενέσιμων μεσοθεραπειών, πραγματοποιείται με ειδική συσκευή από την ιατρό Κα Σκολαρίκου η λύση των επίμονων συμφύσεων μεταξύ δέρματος κ υποδόριου ιστού που επιμένουν και επιδεινώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, για την αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας.

Αναισθησία: Tοπική στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα
Πόνος: Ανώδυνο
Διάρκεια: Mέχρι και 2 χρόνια!
Αποθεραπεία: Μελανιές-εκχυμώσεις

Πείτε αντίο λοιπόν στην κυτταρίτιδα, με το πιο ολοκληρωμένο, ανώδυνο, ασφαλές και με διάρκεια πρωτόκολλο για τη θεραπεία κυτταρίτιδας!!!