Η θεραπεία HIFU αποτελεί την απόλυτη μέθοδο Λιπόλυσης & Σύσφιξης για Σώμα & Πρόσωπο.

Το HIFU θεωρείται η μοναδική μέθοδος μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από το FDA. (Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων)

Τεχνολογία

Χρησιμοποιεί τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους.

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στην μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

Γιατί να επιλέξω το HIFU:

Πολλές Γυναίκες και άντρες μεταξύ 35 και 65 ετών επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση.

Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και ελαττώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και να παρουσιάζονται ρυτίδες.

Η θεραπεία HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.

Η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, που ήδη έχουν παρουσιάσει γήρανση, αλλά και σε μικρότερες ηλικίες (35-40 χρονών), με σκοπό την καθυστέρηση εμφάνισης της γήρανσης και τη διατήρηση ενός νεανικού και σφριγηλού προσώπου. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως η θεραπεία νευροτοξίνης, η θεραπεία υαλουρονικού, αλλά και μη επεμβατικές μεθόδους ανανέωσης του σώματος όπως η ενέσιμη λιποδιάλυση και η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.