«Οι ασθενείς μου είναι η προτεραιότητά μου και τα αποτελέσματα που τους προσφέρω με ενδιαφέρουν όσο τίποτε άλλο»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Προέρχομαι από μια ιατρική οικογένεια, που στις ρίζες της υπάρχουν ιατροί  όλων των ειδικοτήτων αρκετές γενιές πίσω. Η ιατρική δεν ήταν ποτέ μονόδρομος , αλλά συνειδητή επιλογή.  Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ο επαγγελματισμός, το ήθος και η αφοσίωση στον ασθενή, όπως την εισέπραττα από τους γονείς μου και το ευρύτερο περιβάλλον μου, αποτέλεσαν την πυξίδα μου.

Η χειρουργική ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Στην πλαστική χειρουργική, συνδύασα την επιμονή στην λεπτομέρεια και την υψηλού επιπέδου χειρουργική  με την πιο καλλιτεχνική ματιά και αισθητική στα αποτελέσματα των επεμβάσεων.

Στόχος μου και βασικός άξονας που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία ενός Πλαστικού Χειρουργού είναι να προσφέρω στους ασθενείς μου φυσικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους, βελτιώνουν και αντιμετωπίζουν τα σημάδια του χρόνου, με την πιο σύντομη αποθεραπεία και απόλυτη ασφάλεια.

«Φυσική ομορφιά! Αυτό είναι το moto μου. Μετά από κάθε θεραπεία χειρουργική, ενέσιμη ή λιγότερο επεμβατική θεραπεία θέλω να διακρίνω τον άνθρωπο και όχι την επέμβαση»!

Η φιλοσοφία της Πλαστικού Χειρουργού Μαρίας Σκολαρίκου επιβάλλει κάθε ασθενής να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και έμφαση στην λεπτομέρεια.   «Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες»

Ως μια πλαστικός χειρουργός με εκπαίδευση  και εξειδίκευση στη σύγχρονη εποχή , σε Ελλάδα, Ην. Βασίλειο, Ελβετία, Σουηδία και Γερμανία, σε ογκολογικά νοσοκομεία αλλά και στα  μεγαλύτερα ιδιωτικά κέντρα της Ευρώπης, εφαρμόζω στους ασθενείς μου πάντα τις πιο εξελιγμένες τεχνικές σε πρόσωπο και σώμα. ‘Εχοντας ως κεντρικό άξονα τις επιθυμίες ,την ασφάλεια  και την προσωπική  φροντίδα των ασθενών, στοχεύω πάντα  στα ανώτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το βιογραφικό μου εδώ.