Θεραπεία Νευροτοξίνης

Το υαλουρονικό οξύ, ένα απολύτως φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, χρησιμοποιείται ευρέως στο “γέμισμα” (από εκεί και η αγγλική ονομασία “filler”) των πιο βαθειών ρυτίδων του προσώπου, μέσα από τη Θεραπεία Υαλουρονικού. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί πραγματικά να απογειώσει την εμφάνισή σας!

Το

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπό μας όπως και όλος μας ο οργανισμός υφίσταται διάφορες μεταβολές, καθώς διάφορες ουσίες όπως το κολλαγόνο μειώνονται. Ένα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι η απώλεια όγκου από περιοχές του προσώπου μας όπως τα ζυγωματικά, τα χείλη, τα μάγουλα (παρειές), με αποτέλεσμα την δημιουργία ρυτίδων επιφανειακών και βαθύτερων στις γειτονικές τους περιοχές (όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες, ή οι κάθετες γραμμές στα πλάγια τμήματα του στόματος γραμμές μαριονέτας) και η υπερκείμενη χαλάρωση του δέρματος. Όλες αυτές οι ρυτίδες και η χαλάρωση αντιμετωπίζονται με το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ.

Εφαρμογή και

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Το ενέσιμο υαλουρονικό μπορεί να εφαρμοσθεί :

  • Στο γέμισμα των ρινοπαρεικών αυλακών
  • Στην ανάδειξη του περιγράμματος των χειλέων και την αύξηση του όγκου τους
  • Στην βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Στο γέμισμα των έντονων ρυτίδων του μεσόφρυου
  • Στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου από τις παρειές, ζυγωματικά κροτάφους και κάτω από τα μάτια (tear trough)

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο και είναι σύντομη, ανώδυνη, ασφαλής και με άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι αμέσως μετά την εφαρμογή επιστρέφουν στο γραφείο τους, ή στις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα τα οποία χρησιμοποιούνται είναι αναγνωρισμένα από τον παγκόσμιο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων και επομένως ασφαλή. Πριν την θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί τοπικά αναλγητική κρέμα στις περιοχές που πρόκειται να αντιμετωπισθούν.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μπορούν να διαρκέσουν από 6-18μήνες. Το πρόσωπο επανακτά τη χαμένη του λάμψη, νεανικότητα, φρεσκάδα και σφριγηλότητα, χωρίς να αλλοιώνεται, χάριν στην κατάρτιση και εμπειρία ετών της ιατρού στις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.

Φυσικά και μπορεί να χρειασθούν παραπάνω από μια συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα και σίγουρα η επανάληψη προσφέρει κάθε φορά μια πιο βελτιωμένη εικόνα του ατόμου.

Συνδυασμός

ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος συνδυάζεται επιτυχώς για ακόμα πιο ενισχυμένα αποτελέσματα με θεραπείες όπως την ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη, νήματα, μεσοθεραπεία, laser και peeling.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  • Σε άτομα με διαταραχές πηκτικότητας
  • Σε άτομα που λαμβάνουν συγκεκριμένη αγωγή
  • Εγκυμοσύνη
  • Γαλλουχία
Ανεπιθύμητες

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σπάνια μπορεί να παρατηρηθεί οίδημα και μώλωπας στις περιοχές εφαρμογής καθώς και σπανιότερα αλλεργική αντίδραση στο εμφύτευμα ή πονοκέφαλος.