Ιατρικά Νέα

Τα 3 Βήματα για να Αποκτήσεις το Σώμα Που Πάντα Ονειρευόσουν!

Θεραπείες Σώματος

Τώρα είστε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο σώμα που πάντοτε ονειρευόσασταν, μέσα από τις Θεραπείες Σώματος και την εντυπωσιακή δράση τους!

Προσφέρουμε την ιδανική λύση που ταιριάζει στο δικό σας σώμα, στις δικές σας ανάγκες και στον τρόπο ζωής σας!

3 λύσεις που θα λειτουργούν η κάθε μια μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με την άλλη!!

  1. The Gold standard!!

Λιποαναρρόφηση σε συνδυασμό με λιπογλυπτική και lipofilling για την αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους σε γοφούς, κοιλιά, πλάγια κοιλιάς , γόνατα, μηρούς, χέρια, διπλοσάγονο, πλάτη. Στη συνέχεια το λίπος που έχει αφαιρεθεί, μετά από ειδική επεξεργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ίδιο χρόνο για:

α. Διόρθωση ατελειών, ασυμμετριών σε μηρούς, γοφούς, κοιλιά και γλουτούς βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα φλοιού πορτοκαλιού.

β. Να εγχυθεί με όμοια δραση όπως το υαλουρονικό, για όγκο, θρέψη και ολική αναδόμηση στο πρόσωπο και σε περιοχές όπως κάτω από τα μάτια, περίγραμμα, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά.

γ. να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή των γλουτών (Brazilian Butt lift, BBL) ή του στήθους για αύξηση και βελτίωση του περιγράμματος και της μορφολογίας τους!

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα και άμεσα ορατά! Η αποθεραπεία είναι πολύ σύντομη ανάλογα με την έκταση της επέμβασης. Η λιπομεταφορά ή λιπογλυπτική με τη χρήση λίπους από τον ίδιο τον ασθενή είναι απολύτως ασφαλής χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις αφου χρησιμοποιούμε δικό του ιστό και προσφέρει αποτελέσματα με διάρκεια πολλών ετών!

  1. Our signature technique! Lunchtime λιποδιάλυση και λιπογλυπτική!

Τώρα πια χωρίς καμιά αποθεραπεία, στο χώρο του ιατρείου, εφαρμόζουμε ως προς τις θεραπείες σώματος την επαναστατική μέθοδο ενέσιμης λιποδιάλυσης για το επίμονο τοπικό πάχος σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, στο διπλοσάγονο, γόνατα, κοιλιά και πλάγια κοιλιακά τοιχώματα.

Η τεχνική μας έχει φανταστικά αποτελέσματα στην περιοχή της πτυχής ακριβώς κάτω από τους γλουτούς (the banana roll), μια πολύ δύσκολή περιοχή στην οποία δεν ενδείκνυται η λιποαναρρόφηση , όπου το τοπικό πάχος αλλοιώνει τόσο το περίγραμμα του μηρού όσο και συνολικά την εικόνα των γλουτών .

Συνδυάζουμε την τεχνική μας πάντα με γλυπτική της υπόλοιπης περιοχής των ποδιών για διόρθωση του φλοιού πορτοκαλιού και τυχόν εισολκών στο δέρμα με τη χρήση ειδικής συσκευής που σπάει μηχανικά τις ανεπιθύμητες ουλές και προσφέρει ομοιομορφία και ομοιογένεια σε όλο το πόδι.

Τα αποτελέσματα της λιποδιάλυσης είναι μόνιμα ενώ το αποτέλεσμα της «γλυπτικής» και ομοιομορφίας του δέρματος συντηρείται για πάρα πολύ καιρό σε συνδυασμό αν επιθυμούμε με RF σώματος και μια ισορροπημένη διατροφή.

Για την επίτευξη του ιδανικού αισθητικού αποτελέσματος, απαιτούνται συνεδρίες 1 φορά τον 1-1,5 μήνα και ένα μέσος όρος συνεδριών είναι 4-6 ανάλογα με την περίπτωση.

  1. Παγώστε το λίπος!! Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μία εναλλακτική αποτελεσματική μέθοδος για το μικρής έκτασης, εντοπισμένο λίπος σε κατά τα άλλα άτομα που μπορεί να μην έχουν περίσσεια κιλών, ιδανικό για κοιλιά, μηρούς, γοφούς, χέρια, διπλοσάγονο, χωρίς αποθεραπεία και αριθμό συνεδριών που ποικίλει από άτομο σε άτομο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία!

Μην το σκέφτεστε!

Προλαβαίνετε να αποκτήσετε ονειρεμένο, υγιές σώμα! Έχουμε τις λύσεις!!