Ιατρικά Νέα

Η Σωστή Περιποίηση του Δέρματος Ξεκινάει στο Σπίτι!

Περιποίηση Δέρματος

Γνωρίζατε πως η σωστή περιποίηση του δέρματος στο σπίτι, παρατείνει σημαντικά τη δράση των ενέσιμων θεραπειών σας;

«Αν η θεραπεία νευροτοξίνης και τα ενέσιμα είναι κάτι σαν την γυμναστική, τότε τα δερμοκαλλυντικά είναι η σωστή διατροφή» σύμφωνα με την πλαστικό Κα Σκολαρίκου.

Το ένα ενισχύει τη δράση του άλλου!

Ενισχύστε την καθημερινή περιποίηση του δέρματος του προσώπου και λαιμού σας, μετά την ενέσιμη θεραπεία νευροτοξίνης και υαλουρονικού, για τους επόμενους μήνες με τα δερμοκαλλυντικά της Skinceuticals που διαθέτει το ιατρείο μας, πλούσια σε κολλαγόνο, γλυκερίνη και βιταμίνες και δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!!

Τα εξειδικευμένα Serum κολλαγόνου για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος θα ενισχύσουν την ενυδατική δράση του ενέσιμου κολλαγόνου σας για μήνες!

Τα Aντιοξειδωτικά Serum πλούσια σε βιταμινη C και πεπτίδια, θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα της επιδερμίδας σας και θα λειάνουν ακόμα περισσότερο τις λεπτές ρυτίδες που ήδη με τη θεραπεία νευροτοξίνης έχουν αντιμετωπιστεί.

Η ρετινόλη που περιέχεται στα δερμοκαλλυντικά Skniceuticals, είναι σε ασφαλή επίπεδα και ενισχύει όσο τίποτε άλλο την παραγωγή κολλαγόνου που προκαλούν τα fillers!

Φυσικά ποτέ δεν ξεχνάμε την χρήση αντιηλιακής προστασίας για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση της φωτογήρανσης. Η θεραπεία νευροτοξίνης ή το ενέσιμο κολλαγόνο βελτιώνουν τις ρυτίδες έκφρασης και αποκαθιστούν το χαμένο όγκο και τη σφριγηλότητα, δεν επηρεάζουν όμως τη συνολική ποιότητα της επιδερμίδας.

Αν θέλετε να αποφύγετε προβλήματα όπως κηλίδες, ρυτίδες, πανάδες και απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας σας εφαρμόζετε τα αντιηλικακά Skinceuticals, με δείκτη προστασίας 30-50 για κάθε φωτότυπο καθημερινά!

Περιποίηση Δέρματος