Ιατρικά Νέα

Layer Your Skin Products!!

Βρείτε τώρα στο χώρο μας την πιο εξειδικευμένη σειρά δερματοκαλλυντικών Skinceuticals, προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο δέρματος & για κάθε ηλικία!!!!

Η φιλοσοφία των προϊόντων Skinceuticals στηρίζεται στο τρίπτυχο PREVENT, PROTECT CORRECT, ενάντια στους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας και απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, λιπαρό, ξηρό, με κηλίδες – μελαγχρώσεις ή ακμή.

Ταυτόχρονα, παρατείνουν και ενισχύουν τα αποτελέσματα των πρωτόκολλων ομορφιάς του ιατρείου, δηλαδή όλων των ενέσιμων θεραπειών, fractional laser CO2 και άλλων επεμβατικών μεθόδων που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζοντας την προστασία και φροντίδα του δέρματός σας.

Μάθετε παρακάτω πώς να εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης δέρματος για μακροβιότερα αποτελέσματα!!!

Ξεκινάτε πάντα από την επάλειψη των πιο λεπτόρρευστων προιόντων (serum, αντιοξειδωτικά) και στη συνέχεια των πιο παχύρρευστων για καλύτερη απορρόφηση και προστασία.

  1. Morning routine-Steps:

Prevent: Serums or liquids (αντιοξειδωτικός ορός , CeFerulic ή Phloretin CF)

Correct: Treatment creams (Triple Lipid cream, Metacell Renewal, ή Age interrupter

Protect: Moisturiser/Ενυδάτωση ( Hydrating B5, HA intensifier)

Protect: Sunscreen/αντιηλικό (SHEER MINERAL UV DEFENSE SPF 50)

Make up

  1. Night Routine-Steps

Αφαίρεση make up

Serums or liquids (Hydrating B5, HA intensifier)

Treatment cream (ρετινόλη, αν είναι απαραίτητο)

Moisturizer (Triple Lipid cream, Metacell Renewal, ή Age interrupter

  1. Key Points to take

Το πρωί, είναι απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία καθώς και η προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες με τη χρήση αντιοξειδωτικών κρεμών ή και serum

Το βράδυ, το απαραίτητο στοιχείο των προιόντων που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να στοχεύει στην αναγέννηση και ανάπλαση του δέρματός σας, όπως η δράση ισχυρών αντιγηραντικών παραγόντων με ρετινόλη ή γλυκολικό οξύ και φυσικά serum ενυδάτωσης και κρέμες ανάπλασης, που ενυδατώνουν και δίνουν λάμψη το επόμενο πρωί στο δέρμα σας!