Ιατρικά Νέα

Lip Injections Guide: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη

Σύμφωνα με την πλαστικό Μ. Σκολαρίκου, ΜD, FEBOPRAS, η σύγχρονη τεχνική για φυσικά αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια, είναι η σταδιακή αύξηση του όγκου, με εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη μέσα σε κάποιους μήνες.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε προβλέψιμα, ανώτερα αισθητικά αποτελέσματα που διαρκούν πολύ περισσότερο και αποφεύγονται προβλήματα με κοκκιώματα , αφύσικα ογκώδη χείλη που κάνουν αισθητή την παρέμβαση και αλλοιώνουν την εικόνα του ατόμου.

Εν έτη 2020, η διόρθωση και αύξηση των χειλιών για μια γυναίκα είναι το ίδιο συχνή και απαραίτητη όπως και η φροντίδα των μαλλιών της. Φυσικά η Μ. Σκολαρίκου, υπενθυμίζει ότι το γέμισμα χειλιών είναι μια θεραπεία που αν δεν πραγματοποιείται από τα σωστά χέρια εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους. Και ενώ κάθε γυναίκα θα ήθελε τα ζουμερά χείλη που τα ενέσιμα. υπόσχονται, μην αμελήσετε να αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε πρώτα όλες τις παραμέτρους.

Η Μ. Σκολαρίκου MD FEBOPRAS πιστοποιημένη και η πιο εξειδικευμένη πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα σε αυτά τα ζητήματα, παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζετε για την αυξητική χειλιών και τι θα πρέπει να περιμένετε από τα αποτελέσματα της θεραπείας αύξησης χειλιών μέσα από την εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΧΕΙΛΙΩΝ;

Υπάρχουν προσωρινά και μόνιμα υλικά πλήρωσης, αλλά συχνά θα πρέπει να εμπιστεύεστε τα απορροφήσιμα ενέσιμα υλικά.

Τα μόνιμα και ημι-μόνιμα πληρωτικά, ενώ δελεάζουν, δεν είναι αναστρέψιμα (εξ ου και το όνομα μόνιμο), και λίγα μπορούν να γίνουν για να τα διορθώσετε αν το τελικό αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί.

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα απορροφήσιμο πληρωτικό υαλουρονικό (ΗΑ). Είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και έχει τη δυνατότητα να διατηρεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Για αυτόν τον λόγο, είναι ιδανικό τόσο για την ενυδάτωση του δέρματος, όσο και για το γέμισμα των χειλιών (ή τα μάγουλα, το πιγούνι, το σαγόνι κ.λπ.).

Το υαλουρονικό είναι επίσης ο προτιμώμενος τύπος πλήρωσης για την εξασφάλιση του πιο φυσικού αποτελέσματος και την ικανότητά του να διαλύεται με την πάροδο του χρόνου ενώ απορροφάται φυσικά από τον οργανισμό.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ;

Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του υλικού πλήρωσης, την ποσότητα του πληρωτικού που λαμβάνετε, την περιοχή στην οποία αυτό τοποθετείται και τον ιατρό που πραγματοποιεί τη θεραπεία. Συνήθως οι πολύ οικονομικές επιλογές που κάποιοι προτείνουν, εμπεριέχουν πολύ υψηλό κίνδυνο (μόλυνση, απόρριψη, παραμόρφωση κ.λπ.).

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΠΟΝΑΕΙ;

Η Δρ. Σκολαρίκου αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα υαλουρονικού αναμιγνύονται με λιδοκαΐνη (ελαφρύ αναισθητικό), αλλά ο γιατρός μπορεί να μουδιάσει την περιοχή γύρω από τα χείλη σας με μια τοπική αναισθητική κρέμα (numbing cream), το οποίο προτιμά. Μετά το μούδιασμα των χειλιών, θα αισθανθείτε ένα ελαφρύ τσίμπημα, και μια ελαφριά πίεση χωρίς να είναι καθόλου επώδυνο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ;

Η εφαρμογή υαλουρονικού όχι μόνο στα χείλη αλλά και σε όλες τις περιοχές του προσώπου, ενέχει κινδύνους για αυτό επιβάλλεται η εφαρμογή να γίνεται από ειδικό ιατρό με άριστη γνώση της ανατομίας της κάθε περιοχής.

Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά, με τα αποτελέσματα της εφαρμογής υαλουρονικού από το γιατρό σε άλλους ασθενείς.