Το Dermapen 4 αποτελεί τον ισχυρότερο σύμμαχο ενάντια στις ατέλειες και τη φθορά της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του microneedling ή αλλιώς μικροβελονισμού. Η εξαιρετικά αποτελεσματική αυτή μη επεμβατική θεραπεία ανανέωσης πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής που μοιάζει με στυλό, η οποία προκαλεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Μέσω των μικροτραυματισμών αυτών σε μέγεθος καρφίτσας, ενεργοποιούνται τα κύτταρα του δέρματος για την παραγωγή νέου κολλαγόνου κι ελαστίνης. Προκειμένου να ενισχύσει τη δράση της θαυματουργής αυτής θεραπείας, η εταιρεία Dermapen έχει δημιουργήσει τη σειρά από medical grade φαρμακοκαλλυντικά προϊόντα DP Pharmaceuticals, ειδικά διαμορφωμένα για να προσφέρουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα αφού οι ασθενείς τελειώσουν τη θεραπεία Dermapen 4 και γυρίσουν στο σπίτι.

Η σειρά φαρμακοκαλλυντικών DP Pharmaceuticals έχει δημιουργηθεί για τη συντήρηση και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της θεραπείας microneedling Dermapen 4. Ενδείκνυται για τη χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία microneedling, για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων. Με τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων η θεραπεία συνεχίζεται από το σπίτι, προσφέροντας σε κάθε άτομο τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Η σειρά αυτή έχει διαμορφωθεί με βάση 2 κεντρικούς άξονες, την επιστημονική έρευνα πάνω σε ζητήματα του δέρματος και την υψηλή συγκέντρωση σε πανίσχυρα ενεργά συστατικά.

Τα φαρμακοκαλλυντικά DP Pharmaceuticals περιλαμβάνουν μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για χρήση στο σπίτι, τα οποία επαναφέρουν κι ενισχύουν τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Κάθε προϊόν διαθέτει ενεργά συστατικά με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα για ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων του δέρματος, διαμορφωμένα για να καλύψουν κάθε βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Τα θαυματουργά συστατικά που περιέχουν είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να αψηφούν τα σημάδια του χρόνου, να ανανεώνουν και να αναπληρώνουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Τα προϊόντα των φαρμακευτικών καλλυντικών DP Pharmaceuticals περιλαμβάνουν προσεκτικά διαμορφωμένες περιεκτικότητες σε πεπτιδία που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, σύμπλεγμα βιταμινών όπως βιταμίνη A, B, C, E και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τα συστατικά αυτά λειτουργούν υπερβαίνoντας την επιφάνεια του δέρματος και εισχωρώντας βαθιά μέσα στο δέρμα, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το συστατικό που κάνει τη διαφορά στα συγκεκριμένα προϊόντα είναι το πατενταρισμένο σύμπλεγμα HylaFuse, μια προσεκτικά διαμορφωμένη σύνθεση Υαλουρονικού Οξέος (HA). Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα περιέχει όχι ένα, αλλά τρία μοριακά μεγέθη Υαλουρονικού Οξέος, ειδικά διαμορφωμένα ώστε να διεισδύσουν τόσο στην επιφάνεια, όσο και στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Το Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί το gold standard συστατικό ενυδάτωσης του δέρματος, το οποίο υπάρχει φυσικά στον οργανισμό. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η ποσότητά του στο δέρμα μειώνεται προοδευτικά, συντελώντας στη δημιουργία λεπτών γραμμών και την απώλεια ελαστικότητας. Το ζήτημα αυτό έρχονται να διορθώσει η εταιρεία Dermapen με τα εξειδικευμένα φαρμακοκαλλυντικά προϊόντα DP Pharmaceuticals τα οποία εφαρμόζονται και στο σπίτι μετά τη θεραπεία, αναπληρώνοντας τη χαμένη περιεκτικότητα του δέρματος σε υαλουρονικό οξύ, περιλαμβάνοντας παράλληλα και πλήθος άλλων ενεργών συστατικών.

Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο ώστε να περιλαμβάνει συνδυασμούς ενεργών συστατικών που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κάθε ζητήματος της επιδερμίδας, ενώ συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία, συμπληρώνοντας το ένα τη δράση του άλλου. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ακμής και ουλών, μελάγχρωσης, λεπτών γραμμών και ρυτίδων αλλά και πλήθους άλλων ζητημάτων της επιδερμίδας.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού της επιδερμίδας, τα οποία λειτουργούν αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζουν το δέρμα για τα υπόλοιπα βήματα περιποίησης. Έπειτα, οι εξειδικευμένοι οροί περιποίησης εφαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ενώ ακολουθεί η εφαρμογή στοχευμένων διορθωτικών. Τα διορθωτικά αυτά αντιμετωπίζουν με μοναδικό τρόπο σημάδια ακμής, ουλές και κηλίδες μελάγχρωσης. Από τη συλλογή των προϊόντων DP Pharmaceuticals δε θα μπορούσε να λείπει μια σειρά από ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος, αλλά και ένα επαναστατικό προϊόν με δείκτη προστασίας SPF30 και ταυτόχρονη κάλυψη σαν makeup. Το προϊόν αυτό προσφέρει ταυτόχρονα προστασία και διόρθωση τυχόν ατελειών, του οποίου η εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη θεραπεία microneedling Dermapen 4 όπου τα προϊόντα έχουν τη μέγιστη διαπερατότητα αλλά και στο σπίτι.

Τα προϊόντα αυτά, εξαιτίας της θαυματουργής αποτελεσματικότητάς τους, μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά και με πλήθος άλλων μη επεμβατικών θεραπειών, διατηρώντας κι ενισχύοντας τη δράση τους. Η μεσοθεραπεία, η θεραπεία νευροτοξίνης και η θεραπεία υαλουρονικού αποτελούν ιδανικά παραδείγματα συνδυασμού. Χαρίστε στην επιδερμίδα σας το πιο πολύτιμο δώρο με τη σειρά θαυματουργών φαρμακοκαλλυντικών DP Pharmaceuticals, τα οποία προτιμώνται από χιλιάδες κλινικές παγκοσμίως.

dermapen προϊόντα