Ιατρικά Νέα

Καταπολέμηση της Γήρανσης του Προσώπου με 5+1 Θεραπείες!

Καταπολέμηση Γήρανσης Προσώπου

Η χαλάρωση του δέρματος είναι αναπόφευκτη καθώς περνούν τα χρόνια, αφού ο χρόνος δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίστασης. Ευτυχώς, όμως, στην καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου δεν είμαστε μόνοι. Η σύγχρονη ιατρική μας έχει χαρίσει τις πιο εξελιγμένες αισθητικές θεραπείες, που πηγαίνουν κόντρα στη χαλαρότητα του δέρματος του προσώπου.

Με προηγμένης τεχνολογίας ιατρικές συσκευές, σύγχρονες μεθόδους και στοχευμένα ενεργά συστατικά, μπορείτε να επιτύχετε ορατή σύσφιξη του προσώπου και αποκατάσταση του οβάλ περιγράμματος, που αποτελεί σύμβολο νεότητας. Έτσι, το πρόσωπό σας μπορεί να δείξει πολλά χρόνια νεότερο και το αποτέλεσμα αυτό να συντηρηθεί για πολύ καιρό.

Για να μην «βαρύνει», λοιπόν, μαζί με το δέρμα και η ψυχολογία σας, ανακαλύψτε παρακάτω 5+1 θεραπείες για την καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου, που θα ανορθώσουν όχι μόνο την επιδερμίδα, αλλά και την αυτοπεποίθησή σας!

 

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ…

  1. FACE LIFT

Το πρόβλημα: Χρόνο με τον χρόνο, το πρόσωπό μας αλλάζει, κάνοντας αισθητά τα σημάδια γήρανσης. Οι πιο ευαίσθητες περιοχές της απώλειας όγκου, όπως ο λαιμός, οι παρειές και το περίγραμμα του προσώπου, είναι αυτές που επηρεάζονται περισσότερο.

Η λύση: To Face Lift μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση και την πτώση των ιστών στην περιοχή του λαιμού και του προσώπου, αναδεικνύοντας ξανά τη νεανική του όψη.

Η μέθοδος: Το Face Lift είναι μία απόλυτα ασφαλής και σχετικά ανώδυνη χειρουργική μέθοδος καταπολέμησης της γήρανσης του προσώπου. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, πραγματοποιείται ανόρθωση των εσωτερικών ιστών του προσώπου και επιτυγχάνεται η επαναφορά της σφριγηλότητάς του. Οι τομές «κρύβονται» διακριτικά στο όριο του τριχωτού του δέρματος και πίσω από το αυτί, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο φυσικό. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 έως 2,5 ώρες και πραγματοποιείται υπό γενική νάρκωση ή μέθη.

Το αποτέλεσμα: Το Face Lift θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου, χαρίζοντάς σας ένα φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια. Χωρίς καμία αλλοίωση των χαρακτηριστικών σας, θα μπορείτε να θαυμάσετε και πάλι στον καθρέφτη ένα πρόσωπο που εκπέμπει υγεία, λάμψη και νεανικότητα!

 

  1. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ

Το πρόβλημα: Οι έντονες ρυτίδες έκφρασης, κυρίως στην περιοχή του μετώπου, του μεσόφρυου και στο «πόδι της χήνας», είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες, κυρίως μετά την ηλικία των 30.

Η λύση: Η θεραπεία νευροτοξίνης είναι μία αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της γήρανσης του προσώπου, που αδρανοποιεί τους μύες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των ρυτίδων.

Η μέθοδος: Η διαδικασία εφαρμογής της νευροτοξίνης είναι ανώδυνη και γρήγορη. Εφαρμόζεται ενδομυικά, με μια πολύ λεπτή βελόνα, σε περιοχές όπως το μέτωπο, το μεσόφρυο, το «πόδι χήνας», και την πλάγια ρινός (bunny lines). Η διαδικασία διαρκεί από 15-20 λεπτά.

Το αποτέλεσμα: Η νευροτοξίνη δρα όχι μόνο ανασταλτικά, αλλά και προληπτικά στη δημιουργία ρυτίδων έκφρασης. Με τη χρήση της, μειώνεται η εμφάνιση των ρυτίδων, χωρίς να αναστέλλεται η κινητικότητα του προσώπου. Το αποτέλεσμα; Πρόσωπο που δείχνει πιο ξεκούραστο, ανανεωμένο και φωτεινό, χωρίς να αλλοιώνεται η έκφραση και η φυσιολογική του όψη!

 

  1. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ

Το πρόβλημα: Ένα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι η απώλεια όγκου από περιοχές του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά, τα χείλη και τα μάγουλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων στις γειτονικές τους περιοχές, αλλά και τη γενικότερη χαλάρωση του δέρματος σε αυτές.

Η λύση: Η καλύτερη λύση για την καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου είναι το υαλουρονικό οξύ! Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, «θεμέλιο» του νεανικού ελαστικού δέρματος. Το υαλουρονικό χρησιμοποιείται ευρέως στο «γέμισμα» ακόμα και των πιο βαθιών ρυτίδων, προσφέροντας ορατή σύσφιξη του προσώπου.

Η μέθοδος: Η θεραπεία υαλουρονικού μπορεί να εφαρμοσθεί για την εξάλειψη των ρυτίδων, την ανάδειξη των χειλιών και την αύξηση του όγκου τους, την αποκατάσταση του νεανικού οβάλ περιγράμματος του προσώπου, καθώς και για την επαναφορά του του χαμένου όγκου από τις παρειές, τα ζυγωματικά και τους κροτάφους. Η εφαρμογή του υαλουρονικού είναι σύντομη, ανώδυνη και με άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Το αποτέλεσμα: Η θεραπεία υαλουρονικού καταπολεμά σημαντικά τα σημάδια γήρανσης του προσώπου, διεγείροντας την ανάπλαση νέων κυττάρων και προάγοντας τη νεανικότητα του δέρματος. Το πρόσωπο επανακτά τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα, χωρίς να αλλοιώνονται τα μοναδικά χαρακτηριστικά του!

 

  1. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το πρόβλημα: Η καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους. Πριν καν το καταλάβουμε, οι πρώτες λεπτές ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους, το δέρμα χάνει, σιγά-σιγά, τη νεανική του λάμψη και το σχήμα του προσώπου παύει να αντιστέκεται πια στον χρόνο.

Η λύση: Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση στη μάχη -ανδρών και γυναικών- απέναντι στα σημάδια του χρόνου, ανανεώνοντας και επαναφέροντας τη φυσική λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η μέθοδος: Η μεσοθεραπεία προσώπου με Micro-needling γίνεται με τη βοήθεια dermaroller ή με μηχανοκίνητη συσκευή κεφαλής πολλαπλών ακίδων. Έτσι, επιτυγχάνεται η εισχώρηση όλων των συστατικών της μεσοθεραπείας στο κατάλληλο βάθος, ενισχύοντας τη φυσική κολλαγονογένεση του οργανισμού και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείτε να επιλέξετε μεσοθεραπεία με Skin Boosters, τα νέα επαναστατικά υλικά μεσοθεραπείας, με ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο.

Το αποτέλεσμα: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή. Εκτός από βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ανάπλαση της επιδερμίδας, η μεσοθεραπεία προσώπου καταπολέμα αποτελεσματικά και τα πρώιμα σημάδια γήρανσης. Τονώνει τα έντονα φωτογηρασμένα δέρματα, εξαλείφει ουλές και λεπτές ρυτίδες, χαρίζοντας ένα πραγματικά νεανικό πρόσωπο και βλέμμα!

 

  1. DERMAPEN 4

Το πρόβλημα: Η γήρανση του δέρματος είναι μία αναπόφευκτη διαδικασία. Η χαλάρωση, οι κηλίδες, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, είναι μόνο μερικά από τα σημάδια που αφήνει χαραγμένα ο χρόνος σε πρόσωπο και λαιμό.

Η λύση: Όσο ο χρόνος γίνεται αμείλικτος, τόσο πιο δραστικές πρέπει να είναι οι λύσεις. Το Dermapen 4 συνιστά την πιο εξελιγμένη συσκευή microneedling και έναν από τους πιο δυνατούς σας συμμάχους στην καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου.

Η μέθοδος: Το Dermapen 4 συνιστά την εξέλιξη όλων των συσκευών βελονισμού (needling) του δέρματος για την ανάπλαση και την αναζωογόνησή του. Χωρίς μελανιές, χάρη στην συγκεκριμένη συσκευή, επιτυγχάνεται η μέγιστη διαπερατότητα των δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται στις θεραπείες, με αξεπέραστη ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια. Οι θεραπείες με το Dermapen 4 είναι ιδανικές για την καταπολέμηση των μελαγχρώσεων, των κηλίδων, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων κ.α.

Το αποτέλεσμα: Μία θεραπεία με το Dermapen 4 συνιστά μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης του δέρματος, που θα διατηρήσει το δέρμα σας όμορφο και υγιές για καιρό!

 

  1. ΘΕΡΑΠΕΙΑ HIFU

Το πρόβλημα: Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού χάνει την ελαστικότητά του και ελαττώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και να παρουσιάζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

Η λύση: Για την καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου, σας παρουσιάζουμε την απόλυτη θεραπεία σύσφιξης, το HIFU. Πρόκειται για τη μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού face–lift, εγκεκριμένη από τον FDA. Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Έτσι, καθυστερεί την φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης, για ένα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο.

Η μέθοδος: Το HIFU χρησιμοποιεί τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων υψηλής ενέργειας, οι οποίοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS). Αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλείται ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου. Πρόκειται για μία μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς αναισθησία μέθοδο, που μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Το αποτέλεσμα: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας HIFU είναι άμεσα ορατά, αφήνοντας μία αίσθηση σύσφιξης στην περιοχή εφαρμογής, η οποία σταδιακά βελτιώνεται μέσα στις επόμενες 12 εβδομάδες. Λείανση των ρυτίδων, βελτίωση του διπλοσάγωνου, ανύψωση των βλεφάρων, αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της θεραπείας!

 

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: CHECK ✅

Οι σύγχρονες θεραπείες για την καταπολέμηση της γήρανσης του προσώπου μπορούν να προσφέρουν ορατή σύσφιξη του δέρματος και να επαναφέρουν αποτελεσματικά τη σφριγηλότητά του!

Ανάλογα με τον βαθμό της χαλάρωσης, τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ασθενούς, στο ιατρείο της Δρ. Σκολαρίκου, διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο -μεμονωμένων ή συνδυαστικών θεραπειών, με στόχο πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε σήμερα με την ιατρό και χαρίστε στον εαυτό σας σας το πολύτιμο δώρο της νεανικής όψης και διάθεσης!