Αποστολή μας, η βελτίωση της υγείας του δέρματος

Skinceuticals Advanced Professional Skin Care

Μετά από πολυετή αναζήτηση της πλαστικού Κας Σκολαρίκου, για τα ιδανικότερα προιόντα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας , είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρεχουμε στο ιατρείο μας, την προηγμένη σειρά δερμοκαλλυντικών SKINCEUTICALS.

Προερχόμενη από τις ΗΠΑ, η κλινική σειρά φροντίδας του δέρματος χρησιμοποιείται και προτείνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ανα τον κόσμο. Τα δερμοκαλλυντικά Skinceuticals χρησιμοποιούνται για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Συμπληρωματικά συνδυάζονται με όλες τις ιατρικές αισθητικές πράξεις στο ιατρείο, όπως laser, botox, μεσοθεραπείες, και υαλουρονικό, παρατείνοντας σημαντικά τα αποτελέσματά τους.

Η SKINCEUTICALS είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αντιοξειδωτικών. Στηριζόμενη στην ακαδημαική έρευνα του ονομαστού δερματολογου Dr. Pinell πάνω στον καρκίνο του δέρματος. Τα δερμοκαλλυντικά αποτελούνται από αντιοξειδωτικές συνθέσεις καθαρών ενεργών συστατικών, με αποδεδειγμένη βέλτιστη διαπερατότητα στο δέρμα.

Skinceuticals

PREVENT, PROTECT, CORRECT!!!

Αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας, SKINCEUTICALS!

Με συνθέσεις που διορθώνουν τα σημάδια γήρανσης, προστατεύουν το υγιές δέρμα και προλαμβάνουν μελλοντικές δερματικές βλάβες.

Αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό, δίνουμε μια απλή υπόσχεση – να παρέχουμε προηγμένη περιποίηση του δέρματος με τα εχέγγυα της επιστήμης!!

Άλλωστε, ο συνδυασμός υψηλού επιπέδου κλινικών πράξεων και θεραπειών που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας , με την εφαρμογή προηγμένων προιόντων φροντίδας στο σπίτι, προσφέρει μακράς διάρκειας φυσικά αποτελέσματα!!!