Μη κατηγοριοποιημένο

Ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα, μια θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδα αποτελέσματα

Αν σας ενοχλεί η κυτταρίτιδα, καλωσήρθατε στο club, καθώς σίγουρα δεν είστε η μόνη! Το ενοχλητικό αυτό ζήτημα επηρεάζει γυναίκες (και σε μικρότερο ποσοστό άνδρες) ανεξαρτήτως ηλικίας, κιλών, διατροφικών συνηθειών κι επιπέδου σωματικής δραστηριότητας. Εμφανίζεται με τη χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού, συνήθως σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί, τα μπράτσα και η κοιλιά. Στην προσπάθεια να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα, πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε κρέμες, τζελ αδυνατίσματος και λοιπά σκευάσματα, με αποτελέσματα ωστόσο που δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση. Εδώ έρχεται να βοηθήσει η θαυματουργός δράση της μεσοθεραπείας. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε λίγες μόλις συνεδρίες, λειαίνοντας την επιδερμίδα και καταπολεμώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα στην πραγματικότητα συνιστά φλεγμονή του υποδορίου ιστού που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Τα λιποκύτταρα που εντοπίζονται στη συγκεκριμένη περιοχή διογκώνονται, οι μεμβράνες τους παραμορφώνονται με επακόλουθη διάταση των διαφραγμάτων τους με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το φαινόμενο του φλοιού πορτοκαλιού. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, οι αυξομειώσεις βάρους, τυχόν ορμονικές μεταβολές και τέλος η κληρονομικότητα. Αν και είναι πολύ απογοητευτικό όταν ακόμη και οι πιο αυστηρές δίαιτες δεν φαίνεται να βοηθούν, υπάρχει λύση! Η ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, σύντομο χρονικό διάστημα, αποκαθιστώντας την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα με άμεσα ορατά αποτελέσματα: Ποια είναι η διαδικασία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που περιλαμβάνει την έγχυση ειδικού μεσοθεραπευτικού υλικού το οποίο ουδετεροποιεί τα μόρια του σιδήρου και αποκαθιστά την ισορροπία και δομή του λιπώδους ιστού και της επίμονης κυτταρίτιδας. Η θεραπεία κυτταρίτιδας αυτή πραγματοποιείται μέσω πολύ λεπτής βελόνης, ενώ συνήθως διαρκεί λίγο περισσότερο από τις θεραπείες προσώπου, καθώς η πάσχουσα περιοχή είναι γενικά μεγαλύτερη σε έκταση. Για μια τυπική θεραπεία κυτταρίτιδας, απαιτούνται περίπου οκτώ με δώδεκα συνεδρίες σε διαστήματα 7 ημερών, αν και ο ακριβής αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση και τις υπάρχουσες ανάγκες ξεχωριστά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα οποία διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθιστώντας τη θεραπεία εξαιρετικά δημοφιλή για όσες και όσους θέλουν να καταπολεμήσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

  • Άμεση καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς η μεσοθεραπεία στοχεύει στη βασική αιτία του προβλήματος
  • Βελτιωμένη υφή δέρματος, αφού η θεραπεία όχι μόνο μειώνει την κυτταρίτιδα αλλά ενισχύει επίσης τη συνολική υφή και σφριγηλότητα του δέρματος
  • Μακροχρόνια αποτελέσματα, καθώς ενώ μπορεί να συνιστώνται συνεδρίες συντήρησης, τα αποτελέσματα διαρκούν για χρόνια.
  • Μηδαμινή ανάγκη για αποθεσαπεία, αφού η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για όσους έχουν πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα και Trio X9 I Shape για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός της ενέσιμης μεσοθεραπείας και του πολυμηχανήματος Trio X9 I Shape δημιουργεί μια κορυφαία προσέγγιση για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας στη ρίζα του. Βέβαια, μπορείτε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο αυτά τα αποτελέσματα με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων που διαθέτει το πρωτοποριακό μηχάνημα αμερικάνικης τεχνολογίας Trio X9 I Shape, η οποία έχει σχεδιαστεί για να σμιλεύει, να τονώνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Οι τριπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF), μέσα από τη διοχέτευση θερμικής ενέργειας, ενισχύουν τη διαδικασία της κολλαγονογέννεσης, καταπολεμώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προσφέροντας εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος. Οι δύο θεραπείες μαζί αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό που όχι μόνο ελαχιστοποιεί την κυτταρίτιδα αλλά και αναδιαμορφώνει το σώμα σας, προσφέροντάς σας μια σμιλευμένη, πιο λεία σιλουέτα. Στο MS PLASTIC SURGERY CLINIC, η Πλαστικός Χειρουργός στην Αθήνα κα. Σκολαρίκου, επιμελείται πάντοτε προσωπικά τα πρωτόκολλα των ανωτέρω θεραπειών και τους συνδυασμούς τους.