Ιατρικά Νέα

Επίπεδη Κοιλιά: Θεραπείες για Γυναίκες & Άνδρες

θεραπείες για το λίπος στην κοιλιά

Το λίπος στην κοιλιά είναι ένα επίμονο χρόνιο «πρόβλημα» για γυναίκες και άνδρες και πολλές φορές όχι μόνο για λόγους αισθητικής, καθώς μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία. Η επίπεδη κοιλιά συμπράττει ενεργά στο να παραμένουμε «σε φόρμα». Ωστόσο, η απώλεια λίπους στην περιοχή της κοιλιάς ενδεχομένως αποτελεί μία δύσκολη πρόκληση. Όμως, το σύγχρονο ιατρείο μας υποστηρίζει πλήρως τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για το λίπος στην κοιλιά και όχι μόνο!

ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ;

Όπως προαναφέραμε, οι συνέπειες που μπορεί να έχει το κοιλιακό λίπος –πολλές φορές αναφέρεται και ως εσωτερικό σπλαχνικό λίπος– στον ανθρώπινο οργανισμό, συνδέονται με μία σειρά παθήσεων στα όργανα, που προκαλούν υψηλό κίνδυνο για Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και άλλα σοβαρά προβλήματα.

Άρα, πώς θα «κάψουμε» το λίπος για να αποκτήσουμε γραμμωμένη και επίπεδη κοιλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Παρακάτω, θα σας συστήσουμε τις εξελιγμένες αισθητικές θεραπείες του ιατρείου μας, οι οποίες έχουν πραγματικά long-lasting αποτελέσματα, χαρίζοντάς σας μία επίπεδη κοιλιά άμεσα.

  1. ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Για επίπεδη κοιλιά, θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με τη λιποαναρρόφηση, η οποία μειώνει σημαντικά τα λιποκύτταρα και βελτιώνει την περιοχή που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάσετε βάρος. Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τύπο αφαίρεσης λίπους που χρησιμοποιείται στις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, για άνδρες και γυναίκες.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, αντιμετωπίζουμε ένα ευρέως εμφανιζόμενο πρόβλημα, το τοπικό πάχος∙ το τοπικό πάχος το συναντάμε συχνά στην κοιλιά και σε άλλες «δύσκολες» περιοχές του σώματος, όπως μηρούς, γλουτούς, γόνατα, κ.ά..

Επιπρόσθετα, για να αποκτήσετε μία επίπεδη κοιλιά και να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνουμε και τη θεραπεία λιπογλυπτικής. Η λιπογλυπτική λειτουργεί συνδυαστικά με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης και ουσιαστικά «εκμεταλλεύεται» το λίπος που αφαιρέθηκε, βελτιώνοντας τις διάφορες δυσμορφίες και τις ασυμμετρίες που μπορεί να υπάρχουν στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Μάθετε περισσότερα για τη λιποαναρρόφηση και τη λιπογλυπτική εδώ!

  1. ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (TUMMY TUCK)

Η κοιλιοπλαστική ή αλλιώς το Tummy Tuck είναι μία χειρουργική επέμβαση για επίπεδη κοιλιά, κατά την οποία αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και το λίπος. Παράλληλα, διορθώνεται η χαλάρωση από όλη την κοιλιακή χώρα. Στόχος της κοιλιοπλαστικής είναι η σύσφιξη των τοιχωμάτων της κοιλιάς που παρουσιάζουν προβληματικές αυξομειώσεις, η ενίσχυση των κοιλιακών και η αποκατάσταση της οποιασδήποτε κήλης.

Η θεραπεία Tummy Tuck μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με τη λιποαναρρόφηση και άλλες ενδεδειγμένες επεμβάσεις σώματος, για πιο ενισχυμένα αισθητικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα και πιο ειδικά; Σε άτομα που έχουν χάσει μαζικά και απότομα μεγάλο βάρος ή στις γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη/ες, όπως, για παράδειγμα το Mommy Makeover που θα αναλύσουμε αμέσως. Με αυτές τις θεραπείες, θα αποκτήσετε μία γραμμωμένη και επίπεδη κοιλιά χωρίς το περιττό φούσκωμα!

  1. MOMMY MAKEOVER

Έχει δημιουργηθεί χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς σας και ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη; Μήπως έχει παρουσιαστεί τοπικό πάχος στο σώμα σας σε περιοχές που πριν δεν υπήρχε; Η κλινική μας έχει τη λύση για εσάς, με την εξειδικευμένη θεραπεία Mommy Makeover!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην ολική αποκατάσταση του γυναικείου σώματος μετά τη διαδικασία του τοκετού και αποτελεί μία σύγχρονη προσέγγιση της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής για επίπεδη κοιλιά. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με μία μεσοθεραπεία και skin boosters ή μεσοθεραπεία προσώπου και microneedling για εντονότερο αποτέλεσμα στη συνολική εμφάνισή σας!

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας: Mommy Makeover: Ολική αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη!

  1. VASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ (LIPOSUCTION) ΚΑΙ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Θέλετε επίπεδη κοιλιά σε 14 ημέρες; Το Vaser Lipo HD είναι η πιο πρωτοποριακή τεχνολογία στον τομέα της λιποαναρρόφησης – όχι μόνο για επίπεδη κοιλιά με κοιλιακούς, αλλά για ολόκληρο το σώμα – και είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες. Η λειτουργία του Vaser Liposuction στηρίζεται στους υπερήχους που λιώνουν ομοιογενώς το λίπος και συσφίγγουν το δέρμα πλήρως και αποτελεσματικά, αποτελώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές θεραπείες για το λίπος στην κοιλιά.

Μία και μόνο συνεδρία θεραπείας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, προσφέροντάς σας, επίσης, τα εξής οφέλη:

Μόνιμο αποτέλεσμα

Σύσφιξη (χάρη στην κολλαγονογέννεση)

Μηδαμινή αποθεραπεία

Χωρίς νοσηλεία

Τελείως ανώδυνα

Απόλυτα ασφαλής

Ελάχιστα επεμβατική παρέμβαση

Χωρίς ουλές και σημάδια στο σώμα σας

Το Vaser μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά και δύσκολα σημεία του σώματος για σύσφιξη, γράμμωση και λιποδιάλυση. Πιο συγκεκριμένα, όμως, στην κοιλιακή περιοχή και στα πλαϊνά της κοιλιάς μειώνει ορατά το τοπικό πάχος και προσφέρει σμιλεμένους κοιλιακούς, six pack και επίπεδη κοιλιά.

ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητά σας και άλλες χρήσιμες μεθόδους για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Βέβαια, αυτοί οι τρόποι είναι πιο χρονοβόροι και με μη άμεσα αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Η τακτική γυμναστική είναι σίγουρα σπουδαίος σύμμαχος εάν επιθυμείτε να έχετε μία γραμμωμένη και επίπεδη κοιλιά. Εάν, λοιπόν, έχετε θέσει και εντάξει τον συγκεκριμένο fitness στόχο στη γυμναστική σας ρουτίνα, τότε να σας ενημερώσουμε ότι χρειάζονται συγκεκριμένες και ειδικές ασκήσεις για να εκγυμνάσετε την κοιλιακή σας περιοχή, να κάψετε τις θερμίδες, να ενεργοποιήσετε τους μυς της κοιλιάς και να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Τέλος, αν αναζητάτε πιο διαδεδομένες συμβουλές για αδυνάτισμα και τρόπους να αποκτήσετε μία επίπεδη κοιλιά στο μέλλον, τότε δείξτε προσοχή σε μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες ή στη δίαιτα για επίπεδη κοιλιά που μπορεί να ακολουθείτε, όμως χωρίς υπερβολές –πάντα να συμβουλεύστε τους ειδικούς διατροφολόγους και τον ιατρό σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

Η προηγμένης τεχνολογίας ιατρικές θεραπείες και τα «μυστικά» για επίπεδη κοιλιά που προσφέρει το ιατρείο μας έχουν βασική προτεραιότητα τους ασθενείς και την ικανοποίησή τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας ενημερώσει πλήρως, σχετικά με τις θεραπείες που αναφέραμε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Συνομιλήστε μαζί μας, ρωτήστε μας και επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς! Επικοινωνήστε με την Δρ. Μαρία Σκολαρίκου και προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας!