Ιατρικά Νέα

20 Days to Celebrate You! Celebrate Life & Beauty!

Ιδανικές Θεραπείες Προσώπου

“Είναι γεγονός πως φέτος θα γιορτάσουμε διαφορετικά. Φέτος μπορεί να μην βγούμε έξω, να μην βρεθούμε με πολύ κόσμο, αλλά τουλάχιστον ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη με χαμόγελο, γιορτάζοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εφαρμόζοντας παράλληλα τις ιδανικές θεραπείες προσώπου για την απόλυτη ανανέωση.

Πιστεύω πως όλοι μας γεννιόμαστε όμορφοι εσωτερικά και εξωτερικά. Γενικότερα αλλά και ειδικά τώρα, την ιδιαίτερη εποχή που διανύουμε, η επένδυση στην εξωτερική μας ομορφιά, επιφέρει την αναπτέρωση του ηθικού και της ψυχολογίας μας.

Τα πρωτόκολλα που επιλέγει η πιο εξειδικευμένη πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα Μ. Σκολαρίκου, για κάθε έναν ξεχωριστά, στηρίζονται στην ηλικία, τις ανάγκες , στον τρόπο ζωής και τις επιθυμίες των ασθενών της, προκειμένου να αισθάνονται άμεσα την ανανέωση, τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που αποζητούν.

Δείτε παρακάτω ανάλογα με τη δεκαετία που βρίσκεστε τα ανανεωμένα πρωτόκολλα προσώπου και λαιμού, αντιγήρανσης, θρέψης, σύσφιξης και λάμψης τα οποία προσφέρουν μέγιστα αποτελέσματα μεμονωμένα ή ακόμα καλύτερα σε συνδυασμό. Μέσα στις 20 πρώτες μέρες άμεσα θα δείτε τη διαφορά με διάρκεια από 15-24 μήνες!

25-35 ΕΤΩΝ

Αυτή αποτελεί μια κρίσιμη ηλικία, όπου ο τρόπος ζωής , η διατροφή, οι συνήθειες, θα καθορίσουν το μέλλον της υγείας του δέρματος , της ποιότητάς του και τις μελλοντικές του ανάγκες.

Σε αυτή τη δεκαετία είναι πολύ σημαντική η ΠΡΟΛΗΨΗ και η έγκυρη αντιμετώπιση αναγκών προτού αυτές να διογκωθούν.

1ον. Σωστή ισορροπημένη διατροφή και ενυδάτωση, αντιηλιακή προστασία πάντα

2ον. Φροντίδα – περιποίηση του δέρματος και του λαιμού με τα κατάλληλα φαρμακοκαλλυντικά. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε την κορυφαία Νο1 σειρά SKINCEUTICALS για κάθε τύπο δέρματος, ανάγκη και ηλικία.

3ον. SKINBOOSTERS μεσοθεραπεία σε πρόσωπο και λαιμό για ανάπλαση, ενυδάτωση και ολιστική φροντίδα του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό.

4ον.Υαλουρονικό σε περιοχές κλειδιά για σβήσιμο σκιών ή κούρασης, όπως είναι η περιοχή κάτω από τα μάτια, χείλη, ρινοπαρειακές.

5ον. Καθαρισμός προσώπου με την προηγμένη τεχνολογία AQUAFACIAL.

6ον. Nήματα PDO σε πρόσωπο και όλο το λαιμό. (ανόρθωση μέσω κατευθυνόμενης κολαγονογέννεσης, ανάπλαση και σύσφιξη).

35-45 ΕΤΩΝ

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης χαλάρωσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σίγουρα μετά τα 40 οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι ραγδαίες. Το καλό μας DNA, δεν επαρκεί, η πρόληψη των προηγούμενων ετών βοηθάει, αλλά σίγουρα είναι ΚΑΙΡΟΣ για ΔΡΑΣΗ!

Νευροτοξίνη : ιδανικό για ρυτίδες έκφρασης σε μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας, περιστοματικά, λαιμό, γωνίες στόματος). Πρόληψη και αντιμετώπιση καθώς και σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και λαιμού.

Υαλουρονικό. Χρησιμοποιούμε το υαλουρονικό σε διαφορετικές πυκνότητες, ως υλικό αναπλήρωσης του χαμένου όγκου, μετά από προσεκτική μελέτη και ανάλυση του κάθε προσώπου, επιτυγχάνοντας φυσικά αποτελέσματα με διάρκεια ακόμα και 2 έτη. Στο ιατρείο μας θα βρείτε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές εφαρμογής στις πιο απαιτητικές περιοχές προσώπου και λαιμού, με ατραυματικές μικροκάνουλες, που κάνουν τη θεραπεία με το υαλουρονικό ανώδυνη και χωρίς μελανιές, γεγονός που μας έχει κατατάξει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των ασθενών μας από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΗΙFU θεραπεία 4D MAX (το αναίμακτο facelift) η δύναμη των υπερήχων στη βαθύτερη στιβάδα του SMAS που ανορθώνουμε στο κλασικό facelift.

Dermapen 4 microneedling:

Νήματα ανορθωτικά 8d : Xάριν στην ειδική τεχνική ανάρτησης που εφαρμόζεται, επιτυγχάνονται ακόμα και σε βαριά πρόσωπα με έντονη χαλάρωση εξαιρετικά αποτελέσματα διάρκειας μέχρι και 2 έτη!

Περιοχές εφαρμογής: περίγραμμα/λαιμός/ ζυγωματικά/παρειές/ υπερόφρυα χώρα

μεσοθεραπείες skinbooster ή αυτόλογη μεσοθεραπεία

ενέσιμη λιποδιάλυση μόνιμη προγούλι

ΤΙP : Φυσικά όλες οι παραπάνω ιδανικές θεραπείες ανανέωσης προσώπου συνδυάζονται μεταξύ τους με την καθοδήγηση της ιατρού.

45-55 & ΑΝΩ

Κλειδί για αυτή τη δεκαετία και τις επόμενες είναι η συνέπεια και συστηματικότητα των θεραπειών που έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Η Ρώμη άλλωστε δεν κτίστηκε σε μια μέρα!

Δεν αλλάζουν πολλά σε σχέση με τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται, τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους, προσαρμόζονται στις ανάγκες και φυσικά όπου απαιτείται προσθέτουμε και πιο επεμβατικές, χειρουργικές λύσεις, όπως mini neck lift, facelift, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική.

Φέτος , επενδύστε στον εαυτό σας! Με την προσδοκία για μια νέα χρονιά covid-free for all, με υγεία και ευεξία σε όλη την ανθρωπότητα.