Ιατρικά Νέα

Oι 6 πιο Δημοφιλείς Θεραπείες της Άνοιξης!

θεραπείες ομορφιάς άνοιξη

Οι TOP μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς την άνοιξη!

Δεν έχετε παρά να εντοπίσετε ποια ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας!

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Ως οπαδός της φυσικής ομορφιάς η πλαστικός Μαρία Σκολαρίκου, για να πετύχει αντίστοιχα αποτελέσματα χρησιμοποιεί σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα, τα καλύτερα υλικά, με πυκνότητα προσαρμοσμένη ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, πολλές φορές συνδυάζοντάς τα για την επίτευξη μια 3D , ολικής αναδόμησης από τα οστά μέχρι το δέρμα!

Με τη θεραπεία υαλουρονικού αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος, βελτιώνεται η ποιότητα της επιδερμίδας , αποκαθίσταται η φυσιολογική ανατομία με αποτέλεσμα την ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου συνολικά!!

ΕΝΕΣΙΜΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ! Lunchtime ρινοπλαστική!

Μέσα στο ιατρείο, σε λίγα μόλις λεπτά, μπορούμε με τη βοήθεια εξειδικευμένου ενέσιμου υαλουρονικού, να κάνουμε τη μύτη σας πιο συμμετρική, να εξομαλύνουμε τη ράχη της, ώστε να φαίνεται ίσια και όχι γαμψή, να ανορθώσουμε τυχόν πτώση στην άκρη της και γενικά να βελτιώσουμε τυχόν εξωτερικές δυσμορφίες. Τα αποτελέσματα που προσφέρει η “Υγρή Ρινοπλαστική” είναι άμεσα ορατά με διάρκεια που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο και κυμαίνονται από 8-12 μήνες!

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

Από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς την άνοιξη, με φανατικό κοινό, είναι η τοποθέτηση εξειδικευμένου υαλουρονικού κάτω από τα μάτια στην περιοχή κοντά στην έσω γωνία μέχρι και λίγο πιο πάνω από τα ζυγωματικά. Ουσιαστικά επαναφέρουμε το χαμένο όγκο στο αυλάκι που δημιουργείται κάτω από τα μάτια παίζοντας με την αντανάκλαση του φωτός, δίνοντας λάμψη και ανανέωση σε όλη την περιοχή!

  1. ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

To “ισχυρό» φύλο, είναι ολοένα και αυξανόμενο στο ιατρείο μας ακολουθώντας τις γυναίκες στις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές θεραπείες όπως η θεραπεία νευροτοξίνης, υαλουρονικού, ακόμα και μεσοθεραπείες!! Φυσικά δημοφιλέστερες και αγαπημένες επεμβάσεις των αντρών είναι η λιποαναρρόφηση, ειδικά στην κοιλιά, πλάτη, πλάγια της κοιλιάς, η αποκατάσταση της γυναικομαστίας, ρινοπλαστική και βλεφαροπλαστική.

  1. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ! PREJUVENATION!

Η ιατρός Κα Σκολαρίκου διαρκώς τονίζει τη σημασία της πρόληψης, ειδικά όταν απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες νεαρής ηλικίας, ή σε νέα άτομα που αρχίζουν να εντοπίζουν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης ή ρυτίδων.

Σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτά τα στάδια η χρήση κορυφαίων εξειδικευμένων φαρμακοκαλλυντικών, όπως τα Skinceuticals για κάθε τύπο δέρματος καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, όπως ακμή, κηλίδες, πανάδες, ρυτίδες.

Σε 2ο χρόνο τα ενέσιμα όπως η θεραπεία νευροτοξίνης, υαλουρονικού και μεσοθεραπείες , peeling, προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων έκφρασης που μπορούν με τα χρόνια να γίνουν στατικές, θρέφουν την επιδερμίδα και βοηθούν στην ενδοκυττάρια παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.