Ιατρικά Νέα

Καθαρισμός προσώπου με εξειδικευμένες θεραπείες: Η απόλυτη φροντίδα του δέρματός μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Καθαρισμός προσώπου

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή διασκέδασης, απόλαυσης των καλοκαιρινών μπάνιων και χαλάρωσης, η οποία ωστόσο μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα μας. Ο συνδυασμός θερμότητας, υγρασίας και αυξημένης έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους, εξάρσεις ακμής και ανομοιομορφία στον τόνο και την υφή του δέρματος. Γι’ αυτό, ο προηγμένος καθαρισμός προσώπου από ειδικούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι απαραίτητος για τη διατήρηση μιας φρέσκιας και λαμπερής επιδερμίδας. Ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες επιλογές, οι θεραπείες HydraFacial και AquaFacial έχουν αναδειχθεί ως οι απόλυτες λύσεις για την επίτευξη μιας λαμπερής και αναζωογονημένης επιδερμίδας.

Καθαρισμός προσώπου με τη θεραπεία Hydrafacial

Το Hydrafacial είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία καθαρισμού του προσώπου και εντυπωσιακής αναζωογόνησης της επιδερμίδας, που αποκτά όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Είναι μια μη επεμβατική διαδικασία πολλαπλών σταδίων που έχει σχεδιαστεί για να κάνει καθαρισμό, απολέπιση, αναρρόφηση και ταυτόχρονα να ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα. Κάθε θεραπεία Hydrafacial ξεκινά με τρία απλά βήματα, τα οποία έπειτα εμπλουτίζονται με απόλυτη εξατομίκευση ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας. Στο πρώτο βήμα γίνεται βαθύς καθαρισμός και απολέπιση με ένα ήπιο peeling. Στη συνέχεια πραγματοποιείται αφαίρεση του σμήγματος από τους πόρους με ανώδυνη απαλή αναρρόφηση. Τέλος, γίνεται βαθιά ενυδάτωση, όπου εφαρμόζονται στην επιφάνεια του δέρματος θρεπτικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Η θεραπεία εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση πλήθους αναγκών της επιδερμίδας, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, υπερμελάγχρωση, απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας, ερυθρότητα, αφυδάτωση, φραγμένοι ή διευρυμένοι πόροι και ακμή. Μάλιστα, μπορεί να προστεθεί ένα συμπυκνωμένο booster στη θεραπεία Hydrafacial, το οποίο μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένες ανάγκες και προβλήματα της επιδερμίδας, ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Καθαρισμός προσώπου με τη θεραπεία AquaFacial

Η πρωτοποριακή θεραπεία Aquafacial προσφέρει λαμπερή, αναζωογονημένη επιδερμίδα σε μόλις 3 βήματα. Η θεραπεία ξεκινά με έναν ενδελεχή καθαρισμό της επιδερμίδας. Αυτό καθαρίζει σε βάθος το δέρμα κι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ανώδυνη μηχανική αναρρόφηση για την παροχέτευση του σμήγματος και τον καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και καθαρό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ενυδάτωση του δέρματος. Τέλος, η θεραπεία AquaFacial θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα με την εφαρμογή ενός εξατομικευμένου serum με αντιοξειδωτικά και άλλα ωφέλιμα για την επιδερμίδα συστατικά για την απόλυτη λάμψη και θρέψη. Το τελευταίο αυτό βήμα προάγει την υγεία και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας. Μάλιστα, στο ιατρείο της Δρ. Σκολαρίκου συνδυάζεται με μαγικό τρόπο η θεραπεία AquaFacial με τα πρωτοποριακά πρωτόκολλα SKINCEUTICALS, τη νούμερο ένα σειρά φαρμακοκαλλυντικών σε Ευρώπη και Αμερική!

Συνδυασμός εξειδικευμένου καθαρισμού προσώπου με ενέσιμες θεραπείες

Τόσο το HydraFacial όσο και το AquaFacial αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για την επίτευξη μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όλο το χρόνο. Για την ενίσχυση του αποτελέσματος και την περαιτέρω στόχευση συγκεκριμένων ζητημάτων της επιδερμίδας, ο προηγμένος καθαρισμός προσώπου με τις θεραπείες HydraFacial και AquaFacial μπορεί να συνδυαστεί και με ενέσιμες θεραπείες, για ακόμα πιο ενισχυμένα αποτελέσματα με εντυπωσιακή διάρκεια στο χρόνο. Η Πλαστικός Χειρουργός στην Αθήνα Δρ. Μαρία Σκολαρίκου σύμφωνα με τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα που εφαρμόζει, συνδυάζει τις δύο αυτές θεραπείες με την αυτόλογη μεσοθεραπεία, τα Skinboosters, το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και την ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη.

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η ακτινοβολία γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή, το δέρμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να παραμείνει υγιές και λαμπερό. Ο προηγμένος καθαρισμός προσώπου με στοχευμένες θεραπείες, όπως το HydraFacial και AquaFacial, προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα του δέρματος που ενδεχομένως γίνονται πιο έντονα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είτε αναζητάτε έντονη ενυδάτωση είτε μια εμπειρία βαθύ καθαρισμού, αυτές οι καινοτόμες θεραπείες μπορούν να αποκαταστήσουν τη φυσική λάμψη και ζωντάνια του δέρματός σας, ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση.