Ιατρικά Νέα

Κι όμως προλαβαίνετε να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα αυτό το καλοκαίρι με τις παρακάτω κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες!

Γραμμωμένο σώμα

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και ήρθε η ώρα να φορέσετε τα μαγιό σας και να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις στην παραλία. Σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο, το καλοκαίρι αποτελεί μια πρόκληση, καθώς αρκετά άτομα ανησυχούν για την εικόνα του σώματός τους. Αν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα για το καλοκαίρι, αλλά θεωρείτε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός ώστε να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, έχουμε υπέροχα νέα για εσάς! Χάρη στις εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, υπάρχει τώρα μια ποικιλία από μη επεμβατικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε το σώμα των ονείρων σας χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή εκτεταμένος χρόνος αποθεραπείας.

Πείτε άμεσα τέλος στο επίμονο τοπικό πάχος με την ενέσιμη λιποδιάλυση

Σας προβληματίζει το λίγο προς μέτριο τοπικό πάχος που επιμένει παρά τις εξουθενωτικές δίαιτες, την άσκηση και τα κανονικά κιλά σας; Εάν αναζητάτε μια αποτελεσματική λύση για να στοχεύσετε αυτό το ζήτημα χωρίς χειρουργική επέμβαση, τότε η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Αυτή η επαναστατική μη επεμβατική τεχνική καταπολέμησης του επίμονου τοπικού πάχους κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ατόμων που θέλουν να επιτύχουν ένα πιο σμιλεμένο και γραμμωμένο σώμα άμεσα και χωρίς αποθεραπεία. Η ελάχιστα επεμβατική αυτή θεραπεία περιλαμβάνει την έγχυση ειδικού υλικού που διαλύει μόνιμα τα λιποκύτταρα, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το επίμονο τοπικό πάχος. Η ενέσιμη λιποδιάλυση επιτρέπει την ακριβή στόχευση συγκεκριμένων περιοχών του σώματος όπου συσσωρεύεται επίμονο λίπος. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν απαιτείται καμία άλλη συνεδρία.

Αποκτήστε γραμμωμένο σώμα με το επαναστατικό πολυμηχάνημα Trio X9 I Shape

Σμιλεύστε το σώμα σας just in time για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία, με την επαναστατική τεχνολογία του πολυμηχανήματος αμερικανικής προέλευσης Trio X9 I Shape. Οι διπολικές και τριπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) και το cavitation αποτελούν δύο μόνο από τις τέσσερις τεχνολογίες που διαθέτει το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα, οι οποίες είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση πολλαπλών ζητημάτων ταυτόχρονα, όπως η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του επίμονου τοπικού πάχους, το αδυνάτισμα και η σύσφιξη του σώματος. Οι τριπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (RF), μέσα από τη διοχέτευση θερμικής ενέργειας, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, καταπολεμώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προσφέροντας εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και του περιγράμματος του σώματος.

Το cavitation, από την άλλη πλευρά, εστιάζει στη μείωση των αποθέσεων τοπικού πάχους και στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων με σκοπό τη στόχευση και διάσπαση των λιποκυττάρων χωρίς να βλάπτονται οι περιβάλλοντες ιστοί. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του cavitation προσφέρει τη δυνατότητα της αποτελεσματικής στόχευσης του τοπικού πάχους, απομακρύνοντας ομοιογενώς τα λιποκύτταρα. Ο συνδυασμός των δύο αυτών τεχνολογιών ενδείκνυται για περιοχές όπως οι μηροί, τα μπράτσα, η κοιλιά και τα love handles, ώστε να αποκτηθεί ένα γραμμωμένο κι εντυπωσιακό σώμα. Οι τεχνολογίες που διαθέτει το πολυμηχάνημα Trio X9 I Shape μπορούν να σας προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και μέσα σε διάστημα ενός μήνα, ενώ δεν χρειάζεται καθόλου αποθεραπεία.

Λιποαναρρόφηση VASER για το απόλυτο γραμμωμένο σώμα

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα, αντιμετωπίζοντας προβληματικές περιοχές μικρής έκτασης, η λιποαναρρόφηση VASER μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η λιποαναρρόφηση VASER είναι μια πιο ατραυματική διαδικασία που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για την επιλεκτική απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς. Αυτή η προηγμένη τεχνική προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μειωμένο χρόνο αποθεραπείας, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν στοχευμένη καταπολέμηση του τοπικού πάχους σε συγκεκριμένες, μικρής έκτασης περιοχές. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο χώρο του ιατρείου εφόσον αντιμετωπίζονται μικρής έκτασης περιοχές, ενώ η αποθεραπεία σε αυτή την περίπτωση είναι ταχύτατη, καθώς με το VASER μειώνεται σημαντικά το οίδημα και οι εκχυμώσεις που εμφανίζονται μετά το πέρας της διαδικασίας. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για την εποχή του καλοκαιριού, ενώ προσφέρει εντυπωσιακή βελτίωση πλήθους περιοχών του σώματος και την επίτευξη μιας πιο ισορροπημένης και αρμονικής σιλουέτας.

Στην κλινική μας, πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και άνεση κάθε εποχή του χρόνου. Οι μη επεμβατικές θεραπείες που πραγματοποιεί η Πλαστικός Χειρουργός στην Αθήνα Δρ. Μαρία Σκολαρίκου  προσφέρουν ασφαλείς, αποτελεσματικές και βολικές λύσεις για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το γραμμωμένο σώμα που πάντα επιθυμούσατε, ώστε να απολαύσετε άφοβα και με αυτοπεποίθηση αυτό και κάθε καλοκαίρι. Κάθε θεραπεία που εφαρμόζει η Δρ. Σκολαρίκου είναι πλήρως εξατομικευμένη, πάντα αξιολογώντας τους επιδιωκόμενους στόχους και προτείνοντας τις καταλληλότερες θεραπευτικές επιλογές οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Μην αφήνετε τον φόβο της χειρουργικής επέμβασης ή της εκτεταμένης αποθεραπείας να σας εμποδίζουν να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα αυτό το καλοκαίρι. Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε το πρώτο βήμα προς μια πιο εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εικόνα!