Ιατρικά Νέα

Παντρεύεσαι; Αυτές είναι οι Ιδανικές Θεραπείες πριν το Γάμο!

θεραπείες πριν το γάμο

THE BRIDAL GAMES- SAY YES!!

Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχουμε τη χαρά και τιμή να μας εμπιστεύονται μέλλουσες νύφες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς προσώπου και σώματος επιλέγονται από την πλαστικό κα Σκολαρίκου με τη μέλλουσα νύφη ως ιδανικές θεραπείες πριν το γάμο για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Α. ΣΩΜΑ

Οι συνηθέστερες επεμβάσεις που προτιμούν οι μέλλουσες νύφες ως θεραπείες πριν το γάμο αφορούν κυρίως στην αύξηση του στήθους ή ανόρθωση ή και τα δύο μαζί. Το ντεκολτέ είναι πολύ βασικό να είναι τέλειο και φυσικά επηρεάζει την επιλογή του κατάλληλου νυφικού!!

Επίσης, η λιποαναρρόφηση σε κοιλιά, μέση, μηρούς, προγούλι, χέρια , σε συνδυασμό με τη λιπογλυπτική και λιπομεταφορά σε περιοχές όπως το στήθος ή οι γλουτοί είναι πολύ δημοφιλείς επεμβάσεις κάποιους μήνες πριν το ευτυχές γεγονός και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε μια άψογη σιλουέτα που οι νύφες μας μπορούν περήφανα να επιδείξουν τη μέρα εκείνη αλλά και να απολαμβάνουν για μια ζωή!!

Β. ΠΡΟΣΩΠΟ-ΛΑΙΜΟΣ

Ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις είναι η ρινοπλαστική, η ωτοπλαστική δηλαδή η χειρουργική διόρθωση των αφεστώτων ώτων ( κοινώς τα πεταχτά αυτιά) και ως ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που γίνεται στο χώρο του ιατρείου, είναι η σύσφιξη λαιμού και περιγράμματος προσώπου με ανορθωτικά νήματα.

ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Α. ΣΩΜΑ

 • ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Στις περιοχές εντοπισμένου , περιορισμένου και επίμονου τοπικού πάχους, σε κοιλιά , μηρούς, προγούλι, πλάγια κοιλιάς, χέρια, εφαρμόζεται εξειδικευμένη , ισχυρή ενέσιμη λιποδιάλυση, με απόλυτη ασφάλεια και με αποτελέσματα μοναδικά και μόνιμα! Απαιτούνται σίγουρα 3-4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος κάθε 1,5-2 μήνες. Ταυτόχρονα αν κριθεί απαραίτητο, με ένα ειδικό εργαλείο, η ιατρός εξομαλύνει τυχόν εισολκές ( σαν λακούβες) στην περιοχή των μηρών, γλουτών, βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Κανείς δεν μπορεί να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, αλλά εμείς σίγουρα τη μειώνουμε την περιορίζουμε και την ελέγχουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε οι μέλλουσες νυφούλες να φορέσουν άφοβα το μπικίνι τους στο μήνα του μέλιτός τους! Οι μαρτυρίες μας από τις γυναίκες που μας εμπιστεύονται ξεπερνούν κάθε προσδοκία! Ξεκινήστε και εσείς άμεσα! Απαιτούνται περίπου 6-8 συνεδρίες, εβδομαδιαία και συντήρηση 3 συνεδριών στο 8 μηνο.

 • ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
 • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE
 • ΝΗΜΑΤΑ PDO (στο ιατρείο, γρήγορα και ανώδυνα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, χέρια).

Β. ΠΡΟΣΩΠΟ

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ ( 2 φορές το χρόνο).

Καλό είναι να ξεκινάει κανείς 1 χρόνο πριν το γάμο, για καλύτερα αποτελέσματα και σίγουρα η τελευταία συνεδρία προ του γάμου να γίνεται 1,5 -2 μήνες πριν.

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ( χείλη, περίγραμμα, ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, μέτωπο, λαιμός, γραμμές μαριονέτας, πιγούνι, μύτη).

Η διάρκεια του υαλουρονικού ποικίλει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται και την πυκνότητα του υλικού. Συνήθως διαρκεί 12-18 μήνες, τα πιο πυκνόρρευστα που μπαίνουν στα ζυγωματικά μπορούν να κρατήσουν και 2 χρόνια , ενώ στα χείλη περίπου 6-8 μηνες.

 • ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ( Η θεραπεία trademark “Liquid Facelift “ της πλαστικού Μ. Σκολαρίκου
 • ΝΗΜΑΤΑ COG , PDO ( πρόσωπο-περίγραμμα, λαιμός)

Διάρκεια 1-1,5 έτος. Για καλύτερα αποτελέσματα ενίσχυση στο 8μηνο).

 • ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ( 3 συνεδριες , 1 κάθε μήνα)
 • SKINBOOSTER ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ( 3 -4 συνεδρίες , 1 κάθε μήνα)
 • ΧΗΜΙΚΑ PEELING ( Για κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, παλαιά ακμή)

Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες ανά 1-1,5 μήνα και όχι καλοκαιρινή περίοδο.

 • SKINCEUTICALS ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας σας όλο το χρόνο στο σπίτι)

Χορηγούνται από το ιατρείο μας και ολοκληρώνουν τις ενέσιμες ή επεμβατικές θεραπείες .

Οι νύφες μας τρελαίνονται για το αντιοξειδωτικό serum Skinceuticals, πίνουν νερό στο όνομα του serum κολλαγόνου μας για τη μοναδική λάμψη και ενυδάτωση και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την κρέμα ματιών και το μοναδικής νανοτεχνολογίας αντιηλιακό με 50 SPF ευρέως φάσματος!!!

ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING!!!

Σύμφωνα με την πλαστικό κα Σκολαρίκου, το σωστό timing κανει τη διαφορά!!

Οι περισσότερες θεραπείες καλό είναι να ξεκινάνε ακόμα και 1 χρόνο πριν το γάμο και να επαναλαμβάνονται ενδιάμεσα.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες για την φροντίδα του δέρματος καλό είναι να έχουν ολοκληρωθεί 1,5 μήνα πριν το γάμο ώστε να έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και λάμψη για την ημέρα εκεινη.

Τα χειρουργεία πρέπει να προγραμματίζονται αρκετο καιρό πριν ουτως ώστε, να έχει ολοκληρωθεί η επούλωση ομαλά , να έχουν απορροφηθεί τυχόν οιδήματα και να είναι ολοκληρωμένο το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής φαίνεται καλύτερα 8-12 μήνες μετα. Η λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική καθώς και οι επεμβάσεις στήθους καλό είναι να πραγματοποιούνται 4-6 μήνες τουλάχιστον πριν.

Αφήστε σε εμάς τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός σας και εσείς ασχοληθείτε μόνο με το να απολαύσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας δίπλα στον αγαπημένο σας!!