Ιατρικά Νέα

Θεραπείες προσώπου για την απόλυτη λάμψη & ανανέωση πριν τα Χριστούγεννα

θεραπείες προσώπου

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και η λάμψη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Και όταν λέμε λάμψη, δεν εννοούμε μόνο αυτή που εκπέμπουν τα στολίδια, αλλά φυσικά και τη λαμπερή όψη του προσώπου μας. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αυξάνεται η επιθυμία για την αποκατάσταση της λάμψης και την ανανέωση του προσώπου μας λίγο πριν την εορταστική αυτή περίοδο. Τα καλά νέα; Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες προσώπου που προσφέρουν μια ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα just in time για την περίοδο των εορτών. Ακόμη κι αν αποφασίσετε την τελευταία στιγμή ότι θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο ανανέωσης στην επιδερμίδα σας, έχετε άπλετες επιλογές που θα σας προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κορυφαίες θεραπείες προσώπου πριν τις γιορτές: Ανακαλύψτε τη θαυματουργό δράση της βοτουλινικής τοξίνης

Καθώς πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων, οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας μια όψη ανανεωμένη και εκθαμβωτική. Μία από τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου που μπορεί να αποκαταστήσει άμεσα τη νεανικότητα και τη λάμψη είναι η ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη. Η επιλογή της συγκεκριμένης θεραπείας πριν από τα Χριστούγεννα προσφέρει μια γρήγορη και ελάχιστα επεμβατική λύση για την εξομάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης που μπορεί να διαταράσσουν την ομαλή όψη του προσώπου. Η Πλαστικός Χειρουργός στην Αθήνα Δρ. Μαρία Σκολαρίκου πραγματοποιεί την ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή θεραπεία εγχύοντας με προσοχή την κατάλληλη ποσότητα νευροτοξίνης σε συγκεκριμένους μύες, αναστέλλοντας προσωρινά τη σύσπασή τους και απαλύνοντας τις ρυτίδες. Βέβαια, στόχος της ιατρού δεν είναι η πλήρης κατάργηση της κινητικότητας, αλλά η αποτελεσματική αναστολή της σύσπασης των μυών ώστε να αποκατασταθεί η νεανικότητα της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία χωρίς να αποκτούν οι ασθενείς “παγωμένη” εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνουμε μια φυσική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή αναζωογόνηση just in time για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων!

Μεσοθεραπεία προσώπου για την απόλυτη ανανέωση και λάμψη

Ανάμεσα στις θεραπείες προσώπου που μπορούν να γίνουν με ασφάλεια πριν τις γιορτές ώστε να αναδείξετε τον πιο λαμπερό εαυτό σας είναι οι στοχευμένες μεσοθεραπείες του ιατρείου μας. Καθώς πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, η ξηρή, παγωμένη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει το δέρμα μας να δείχνει κουρασμένο και άτονο. Για την ανανέωση κι αποκατάσταση της λάμψης της επιδερμίδας μας, η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια άκρως αναζωογονητική λύση. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου και δικαιωματικά, καθώς η λάμψη που προσφέρει είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μέσω πολύ λεπτής βελόνας, γίνεται έγχυση θρεπτικών ουσιών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Παράλληλα οι πολλαπλοί νυγμοί της βελόνας προκαλούν σύσφιξη και ανανέωση της επιδερμίδας, καθώς διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον ίδιο τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα που προσφέρει η μεσοθεραπεία είναι άμεσα εμφανή και φυσικά χωρίς να προσθέτουν όγκο ή να αλλοιώνουν το σχήμα του προσώπου.

Fillers υαλουρονικού: Μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου για την επαναφορά του όγκου & της νεανικότητας

The ultimate Christmas glow is just one filler away! Κοινώς, για την απόλυτη εορταστική λάμψη, η θεραπεία υαλουρονικού είναι ο πιο ισχυρός σας σύμμαχος. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους θέλουν να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο και να μειώσουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το ενέσιμο υαλουρονικό εφαρμόζεται συνήθως για να αποκαταστήσει τον όγκο σε περιοχές του προσώπου όπου εντοπίζεται έντονη απώλεια ή έχουν γίνει αντιληπτές βαθιές ρυτίδες. Το υλικό επίσης εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία για την αύξηση του όγκου στα χείλη και τον τονισμό του περιγράμματός τους. Η ομορφιά των fillers έγκειται στην ικανότητά τους να παρέχουν άμεσα αποτελέσματα με ελάχιστη έως καθόλου αποθεραπεία, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ανανεωμένη, λαμπερή εμφάνιση πριν από την περίοδο των γιορτών.

Dermapen 4 για την απόλυτη αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας

Αποκτήστε την απόλυτη εορταστική λάμψη με το Dermapen 4 microneedling, μια από τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου για την οποία το δέρμα σας πραγματικά θα σας ευγνωμονεί! Το Dermapen 4 αποτελεί τον πιο ισχυρό σύμμαχο της επιδερμίδας σας, καθώς αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του microneedling ή αλλιώς του μικροβελονισμού. Περιλαμβάνει τη δημιουργία ελεγχόμενων μικροτραυματισμών, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος και ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα; Μια πιο λεία, σφριγηλή και πιο νεανική εμφάνιση. Το Dermapen 4 πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων είναι το απόλυτο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας, καθώς στοχεύει αποτελεσματικά τις ατέλειες και τη φθορά της επιδερμίδας. Η ακρίβεια και η στοχευμένη δράση αυτής της θεραπείας επιτρέπει μια προσαρμοσμένη προσέγγιση στις μοναδικές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας σας. Απαιτώντας ελάχιστες μέρες αποθεραπείας ώστε να υποχωρήσει η ερυθρότητα, είναι ιδανική επιλογή για την εορταστική αυτή περίοδο που πλησιάζει.

Θεραπείες προσώπου που μπορούν να γίνουν λίγες ημέρες πριν το εορταστικό τραπέζι

Ακόμη κι αν αποφασίσετε την τελευταία στιγμή ότι επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο ανανέωσης στον εαυτό σας και να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, υπάρχουν άπλετες επιλογές. Ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες επιλογές, οι θεραπείες HydraFacial και AquaFacial έχουν αναδειχθεί ως εντυπωσιακές λύσεις για την εξασφάλιση της υγείας του δέρματός σας και την επίτευξη της απόλυτης εορταστικής λάμψης. Και οι δυο θεραπείες στοχεύουν στο βαθύ καθαρισμό του δέρματος, την απομάκρυνση του σμήγματος και τέλος την ενυδάτωση. Μοναδική επιλογή είναι επίσης και το Golden Facial, μια θεραπεία την οποία πραγματοποιούν μάλιστα πολλές διάσημες λίγο πριν τις red carpet εμφανίσεις τους. Κατά τη διάρκεια του Golden Facial, μέσω ειδικής συσκευής, εγχύεται υγρό εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και νευροτοξίνη σε όλο το πρόσωπο και λαιμό. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακή λάμψη, ενυδάτωση και σύσφιξη, χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως αποθεραπεία!

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματός σας. Οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες προσώπου είναι ιδανικές γι’αυτή την εποχή του χρόνου, καθώς παρέχουν εντυπωσιακά και άμεσα ορατά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη αποθεραπεία. Όποια από τις παραπάνω θεραπείες και να επιλέξετε, ένα είναι βέβαιο, ότι θα ακτινοβολείτε καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο ιατρείο της Δρ. Μαρίας Σκολαρίκου και υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα με άκρως ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!