Ιατρικά Νέα

Less is More!

Απόλυτα συμβατό με τη φιλοσοφία μας το παραπάνω moto!

“Η καλύτερη πλαστική χειρουργική, είναι αυτή που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο άλλος , σύμφωνα με την πλαστικό Κα Σκολαρίκου. Αν την καταλαβαίνεις, τότε απλά είναι κακή πλαστική χειρουργική».

Και αυτό δεν αφορά μόνο στα fillers ή η νευροτοξίνη, όπου το σωστό είναι οι φίλοι σας να νομίζουν πως είτε έχετε επιστρέψει από διακοπές όπου ξεκουραστήκατε αρκετά, ή αλλάξατε make up ή χτένισμα.

256508_Time_7_8

Το καλό facelift, κάνει τους συγγενείς σας να ελπίζουν πως θα κληρονομήσουν τα υπέροχα γονίδιά σας, ή μια επιτυχημένη ρινοπλαστική κάνει τους φίλους να προσέξουν τα μεγάλα μάτια σας, από το να αντιληφθούν πως κάτι έχει αλλάξει στη μύτη σας!

Και όλα αυτά τα επιτυγχάνουμε μαζί!!!

Το ουσιαστικότερο είναι η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που υπάρχει με τους ασθενείς μας. Η σχέση αυτή χτίζεται σε γερά θεμέλια με τα χρόνια και βασίζεται στην κοινή «αισθητική» αντίληψη μεταξύ μας. Ως πλαστικός χειρουργός μπορεί να είμαι expert στις χειρουργικές τεχνικές, αλλά πιο ειδικοί ακόμα είστε εσείς στο τι ανάγκες έχει το πρόσωπό σας και τι ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Στα χέρια μας θα ξεχάσετε τις υπερβολές των περασμένων δεκαετιών! Στα 70s επικρατούσε η τάση των extreme βλεφαροπλαστικών που κατέστρεψαν πολλά μάτια και τα έκαναν αφύσικα στρογγυλά και μικρά. Η’ οι σχεδόν «ακρωτηριασμένες» γαλλικές μύτες των 80s οδήγησαν στην έξαρση των διορθωτικών επεμβάσεων ρινός τις επόμενες δεκαετίες.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών σας, που θα ενισχύει τη φυσική σας ομορφιά διαχρονικά, με τρόπο ασφαλή και αποτελεσματικό.