Ιατρικά Νέα

Πώς Κερδίζεται η Τέλεια Επιδερμίδα Μετά το Καλοκαίρι;

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Αποκτήστε την επιδερμίδα των ονείρων σας ξεκινώντας αμέσως μετά τις διακοπές τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα που προτείνει το ιατρείο μας βασισμένα στις νεότερες και πιο επαναστατικές θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως!!

  1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

α) Ανάλογα με τις ανάγκες, το φύλο και την ηλικία, του κάθε ατόμου οι πρωτοποριακές skinbooster μεσοθεραπείες με την τεχνική της ιατρού, θα σας προσφέρουν μοναδική ανάπλαση, λείανση λεπτών ρυτίδων σύσφιξη λάμψη και ενυδάτωση.

5 συνεδρίες ανά 20-25 ημέρες

β) Νευροτοξίνη, μεσοθεραπεία και αμινοξέα μαζί!! Για δέρματα με έντονη φωτογήρανση, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα αρκετά από την ήλιο!

3 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα για τέλεια αποτελέσματα

Συνδυάζονται και με skinbooster θεραπείες ενδιάμεσα

 

  1. ΠΑΝΑΔΕΣ -ΚΗΛΙΔΕΣ-ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

Μοναδικά χημικά peeling Skinceuticals που επαναφέρουν τη λάμψη , αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν μελλοντικές βλάβες.

Εφαρμογή στο σπίτι ειδικών προϊόντων skinceuticals

Συνδυάζονται και με τις παραπάνω μεσοθεραπείες.

Ξεχάστε τους έντονους ερεθισμούς και την χρονοβόρα αποθεραπεία. Τα χημικά peeling skinceuticals δρουν σε βάθος χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα σας

 

  1. ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ

 

Εφαρμόζουμε μεσοθεραπεία με εξειδικευμένο υλικό ανάπλασης του κολλαγόνου με τη βοήθεια της συσκευής Microneedling με την οποία επιτυγχάνουμε στοχευμένους νυγμούς με πολλαπλές λεπτές ακίδες οι οποίες εισχωρούν το υλικό μας με την ανάλογη ένταση.

 

 

*Σημείωση: σε όλες τις παραπάνω θεραπείες, η επιδερμίδα σας προετοιμάζεται κατάλληλα στο ιατρείο με τα εξειδικευμένα προϊόντα Skinceuticals. Ακολουθεί πάντα μετά τις θεραπείες η φροντίδα με ειδικές μάσκες skinceuticals εμπλουτισμένες με Vitamin C για φοβερή λάμψη και serum με κολλαγόνο για ανάπλαση και ενυδάτωση!!