Ιατρικά Νέα

Πείτε Αντίο στους Μαύρους Κύκλους & τις Σακούλες!!!

μαύροι κύκλοι

Είναι γεγονός πως τα μάτια, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας! Γι’αυτό είναι σημαντικό άντρες και γυναίκες να δείχνουμε όσο αισθανόμαστε, χωρίς, να υπάρχουν μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές ρυτίδες που όταν εμφανίζονται, αλλοιώνουν την ηλικία και την διάθεσή μας.

Η αποτελεσματικότερη μη επεμβατική μέθοδος για αυτές τις περιπτώσεις όπου εντοπίζονται μαύροι κύκλοι και σακούλες, αφορά στην εφαρμογή εξειδικευμένου λεπτόρρευστου υαλουρονικού κάτω από τα μάτια.

Σύμφωνα με την πλαστικό Κα Μαρία Σκολαρίκου, ο κυριότερος λόγος που βλέπουμε πιο έντονα τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι η εμφάνιση του λεγόμενου »tear trough», ενός είδους αύλακας, ή πτυχής που ξεκινάει από την έσω γωνία του ματιού και επεκτείνεται στο μάγουλο.

«Τοποθετώντας υαλουρονικό στην περιοχή αυτή, ανασηκώνουμε το δέρμα χωρίς να προκαλούμε πρήξιμο, «παίζοντας» με το φως το οποίο πλέον δεν αντανακλά στο εσωτερικό αυτής της αύλακας που πια έχουμε αποκαταστήσει. Έτσι, μετατρέπουμε μια κυρτότητα σε καμπυλότητα, δίνοντας ένα 3D effect που απομακρύνει τις σκιές .

Η εφαρμογή αυτή είναι πολύ εξειδικευμένη, πραγματοποιείται στο ιατρείο μόνο από την πλαστικό και πάντα πρέπει να γίνεται από ιατρούς με εμπειρία και γνώση της ευαίσθητης ανατομίας της περιοχής.

Δεν υπάρχει αποθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν από 6-12 μήνες ανάλογα με το περιστατικό, όπου και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί καθώς το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά. Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ήπια ερυθρότητα που σε λίγη ώρα υποχωρεί, ή ελαφρά εκχύμωση (όχι πάντα) που και αυτή φεύγει σε 1-2 ημέρες.

Το βλέμμα σας θα γίνει πιο φρέσκο νεανικό και λαμπερό και το μόνο σίγουρο θα ξεχάσετε να ξαναβάλετε concealer για καιρό!!